BUS PLUS: Šverceri napravili aplikaciju za prijavljivanje kontrolora (VIDEO)

- Ljudi, kontrolori ne mogu da vam ograniče kretanje i da vam zabrane da siđete, kao ni da vas nateraju da izađete. Što se komunalaca tiče, očigledno je da rade protivno propisima, jer nisu ovlašćeni da vam pišu kazne - piše na sajtu koji koriste šverceri

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika JelenaMilan Zivkovici
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dule Savic

    16. mart 2013 | 12:21

    Neko pomenu Smederevo... Zasto taj ne pomenu da se u Smederevu placa 70 din za 1 km, 85din za cetiri stanice, 125 din za 10 km... Da ima vozila koja su iz doba krede, u kojima je oblak prasine... Ispade Smederevo najbogatiji grad u Srbiji... Ali, bitno je da ima validatora, i to ne bilo kakvih, vec made in Croatia?!?! Zar u Srbiji niko ne moze da napravi validator?!??! Konduktera nema, valjda je to sada u modi, vec ti vozac kuca kartu, naplacuje i vraca kusur, i kada je guzva prodje i po desetak minuta dok ne krene sa stanice, jer mora svima da naplati. Iskreno, zao mi je vozaca, jer moraju za bednu platu da rade dva posla. Doduse, kontrolori ne batinaju, barem ne jos uvek. A, kad smo vec kod kontrolora, licno sam cuo vozaca kada je rekao da sef kontrole u Smederevu ima zavrsenu samo osnovnu skolu?!?!? Sef!!!! Malo mi je cudno da u ovo vreme kada za obicnog portira moras imati znanje engleskog i poznavanje rada na racunaru da neko sa osnovnom moze biti sef necega,.. Sve to, kada se skupi, pomalo smeta obicnom gradjaninu...

  • Ninja

    31. januar 2013 | 08:38

    Lik koji se ponosi time , da se vec 4 meseca vozi dzaba... pa I nije za neki ponos. Pre bi trebalo da ga bude sramota. Ko zna sa koje je planine dosao. Tamo je verovatno sve besplatno.

  • Ninja

    31. januar 2013 | 08:35

    Bas lepo sto mnogi u zemlji Srbiju vole da sve bude dzabe I besplatno. Da li se neko pita sta ce biti kada se autobusi pokvare I kada budemo cekali na stanici autobus po sat vremena ? Ljudi pustite bavljenje politikom, pustite mozak da vam malo realnije funkcionise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA