DAN DRŽAVNOSTI: Defile Garde Vojske u centru Beograda (FOTO)

Defile je prijatno iznenadio građane koji su se zatekli u centru Beograda, a očekivano, najviše su mu se obradovali najmađi Beograđani

  • 1

Reprezentativni orkestar Garde Vojske Srbije priredio je promenadni defile u centru Beograda, u okviru obeležavanja Dana državnosti.

Defile je prijatno iznenadio građane koji su se zatekli u centru Beograda, a očekivano, najviše su mu se obradovali najmlađi Beograđani.

Inače, obeležavanje Dana državnosti počelo je 14. februara počasnom paljbom, izvršenom sa Savske terase na Kalemegdanu. Ovim povodom, predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Ivica Dačić položili su vence na spomenik Neznanom junaku na Avali, odnosno na sarkofag vožda Karađorđa u Crkvi Svetog Ðorđa na Oplencu u Topoli.

Svečana sednica Skupštine Srbije, na kojoj se, u prisustvu državnog vrha i brojnih gostiju, uručuju odlikovanja, počela je u 16 sati.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sunce

    15. februar 2013 | 23:06

    Svim Srbima SRETAN DAN DRZAVNOSTI!!! Cestitke su stgle i od mojh prijatelja na moju E-meil adresu koju moram preneti, iz Brazilije, Engleske, Francuske, Hongkong, Macau, Singapur, SAD, Kanade, Holandije, jako mi je drago bilo i tu radost moram sa vama podeliti. ZIVELA SRBIJA. Pozdrav iz dalekog sveta!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA