Lažni radnici "Vodovoda i kanalizacije" i u Rakovici, Novom Beogradu i Surčinu

Ako posumnjaju da su meta lažnih radnika "Vodovoda", građani to mogu da prijave ovom preduzeću na telefon 36-06-606

  • 0

Osobe koje se lažno predstavljaju kao radnici "Vodovoda i kanalizacije" pojavile su se, pored Zvezdare, i na Novom Beogradu, u Surčinu i u Rakovici, upozoravaju iz ovog gradskog preduzeća.

Prema njihovim navodima, lažni radnici telefonom nude građanima da im provere kvalitet vode na česmama. Pošto uzmu uzorak vode i pomoću hemijskih sredstava navodno dokažu građanima da je voda neispravna, nude razne uređaje za filtraciju vode, koji koštaju više stotina evra.

Iz "Beogradskog vodovoda" upozoravaju građane da ne nasedaju na ovakve dezinformacije, jer je, kako kažu, voda iz gradske mreže sanitarno-higijenski potpuno ispravna i nije joj potrebna dodatna filtracija.

U ovom preduzeću ističu da su zaduženi isključivo za uličnu mrežu, a da radnici uzimaju uzorke vode samo po prijavi građana i u dogovoru sa njima. Dodaju i da njihovi radnici uvek nose vidno obeležene uniforme i legitimacije, i koriste vozila sa znakom BVK.

Ako posumnjaju da su meta lažnih radnika "Vodovoda", građani to mogu da prijave ovom preduzeću na telefon 36-06-606.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA