Lažni "radnici" vodovoda na Zvezdari

Na teritoriji opštine Zvezdara pojavili su se lažni radnici vodovoda koji pokazuju građanima kako je voda neispravna i nude razne uređaje za filtraciju vode koji koštaju više stotina evra

  • 0

Na teritoriji opštine Zvezdara uočene su osobe koje se lažno predstavljaju kao radnici "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" upozorili su iz tog preduzeća, saopšteno je iz Gradske uprave.

Iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" saopštili su da su im se obratili sugrađani koji su prijavili da su uočene osobe koje se lažno predstavljaju.

Osobe koje se lažno predstavljaju najavljuju se telefonom i sugrađanima neovlašćeno nude uslugu provere kvaliteta vode na česmama, a po uzimanju uzoraka vode i provere pomoću hemijskih sredstava, pokazuju građanima kako je voda neispravna i nude razne uređaje za filtraciju vode koji koštaju više stotina evra.

Iz tog preduzeća ističu da JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" održava isključivo uličnu mrežu i da njihovi radnici ne vrše intervencije u stanu, kao i da se uzorkovanje vode vrši isključivo po prijavi građana i u dogovoru sa njima.

U saopštenju je istaknuto da radnici Beogradskog vodovoda uvek imaju vidno obeležene službene uniforme, legitimacije i koriste vozila sa znakom BVK.

Iz tog preduzeća su upozorili građane da takve osobe ne puštaju u svoje stanove i ne stupaju u kontakt sa njima, kao i da ne nasedaju na takve dezinformacije, ne troše nepotrebno novac, jer je voda iz "Beogradskog vodovoda" sanitarno-higijenski u potpunosti ispravna i da joj nije potrebna dodatna filtracija. 

Oni su pozvali građane da takve radnje prijave Kontakt centru JKP "Beogradski vodovd i kanalizacija" na telefon 3606-606.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA