LAKI JE MALO NERVOZAN: Radnica "Bus plusa" iz čista mira htela da bije putnicu?

Pošto je tek ušla u autobus, Beograđanka Valentina N. (50) nije stigla da overi kartu, nakon čega joj je kontrolorka pripretila batinama, ako ne izađe iz autobusa na liniji 601

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nemanja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maja

    13. jun 2014 | 15:41

    Bus plus ih stiti, zato mogu ovako nasilnicki i fizički da nasrču na nas. Evo šta se desilo meni u GSP!!! Prilikom ulaska u autobus otkucala sam kartu,na jedanput čujem da se kontrolorka u beloj majici, plave kovrdžave kose u dugoj beloj suknji raspravlja sa studentima.To mi je skrenulo pažnju da bih nastavila da pratim njeno ponašanje prema ostalim putnicima, bilo je bahato! Kontrolorka dolazi do mene,odmah joj dajem bus plis karticu ne proveravajuci na svoj aparat ona mi oduzima karticu i pritom vredja,,OVA KARTICA JE NEVAŽA,NEMOJ DA NI GLUMIŠ ZNAM JA DA SE TI ŠVERCUJES"pokušala sam da stupim u konvnverzaciju i objasnim ali je ona odmah dala znak očima nekome.PORED MENE SE STVORIO MALI ZDEPASTI MUSKARAC A NA MAICI BELE BOJE JE PISALO KONTROLA,DOTIČNA JE REKLA NEMA KARTU. Mali zdepasti obratio mi se rečima- Koga ti foliraš matora droljo. Misliš da si neka dama, gospođa, jesi do moga. - Ja sam mu rekla, da se tako ne izražava i ko mu daje pravo da tako sa mnom razgovara. Na šta je on meni rakao: -Ma ko si mi ti , pa da mi to kažeš?- Glumiš neku gospođu. Šta ti umišljaš da si ?! Znaš šta tebi treba? Tebi treba jedan veliki debeo kurac da te dobro zadovolji jel si ti isfrustrirana. Sve ovo sam prijavila PS PZDRAV I ŠTO VIŠE PIŠITE MOŽDA NEŠTO I URADIMO :(

  • And

    22. mart 2013 | 00:46

    Ahah, ja bih joj se samo nasmejala i rekla da svoje frustracije leci na nekom drugom i da joj niko nije kriv sto je toliko bedna da mora da radi kao kontrolor i da je svi ljudi pljuju. I prosla bih pored nje o otkucala kartu pa da vidim sta ce da dokaze...

  • Vasilije

    16. mart 2013 | 19:14

    Bus plus "kontrolorka", a po prikazanom ponašanju izvršilac krivičnog dela, naivno misli da će iživljavanjem na starijoj ženskoj osobi, postići cilj i naplatiti "kaznu" ili isterati putnika iz vozila. Pažljivo biraju slabije, starije ili vrlo mlade osobe i na njima “treniraju strogoću” ??!! Pravi bednici !!! Građani treba da se solidarno odupru ovom zlu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA