LAKI JE MALO NERVOZAN: Radnica "Bus plusa" iz čista mira htela da bije putnicu?

Pošto je tek ušla u autobus, Beograđanka Valentina N. (50) nije stigla da overi kartu, nakon čega joj je kontrolorka pripretila batinama, ako ne izađe iz autobusa na liniji 601

  • 7

Da nisu samo radnici "Bus plusa" na meti nervoznih putnika, pokazuje nedavni primer Beograđanke Valentine N. (50), koja se javila redakciji "Večernjih novosti", prenoseći incident, koji se dogodio u autobusu na liniji 601, u blizini "Kombank Arene".

- U vreme najveće vejavice, na stanici ispod nadvožnjaka, ušla sam u autobus, istresla kišobran i kada sam htela da overim kartu validator nije radio - ispričala je Valentina. - U tom trenutku pojavila se kontrolorka sa rečima: "Šta je, nisi htela da otkucaš?" Kada sam pokušala da joj objasnim da sam tek ušla u vozilo i da slobodno pita nekog od malobrojnih putnika, bila je još bezobraznija, pa mi se obratila rečima: "Izađi napolje, nemoj da dobiješ batine."

Teži incident je srećom izbegnut.

- Kolega koji je bio na zadnjim vratima valjda je video da sam ušla sa njima u autobus, pa ju je smirio. Zapisala sam broj vozila "336" i ceo slučaj odmah prijavila "Bus plusu" - dodala je Valentina N.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LeNo

    16. mart 2013 | 09:14

    Gopodjo, racunajte kao da ste pisali zidu.. Aljosa Dragas ce Vas prebaciti Direkciji za javni prevoz iako kontrolori nisu njihovoj nadleznosti.. Mene je vredjala kontrolorka iako sam imao kartu, pa BusPlus nije reagovao.. Sa tim Aljosom sam 10 mailova razmenio u kojima covek pravi budalu od mene i kaze mi da tu kontrolorku privatno tuzim..

  • Nemanja

    16. mart 2013 | 01:08

    Jojjjj breeee sto volim da nalete na mene tako.... Tako bi ih isutiro napolje iz busa.... Ali polako docice djavo po svoje...

  • Vasilije

    16. mart 2013 | 19:14

    Bus plus "kontrolorka", a po prikazanom ponašanju izvršilac krivičnog dela, naivno misli da će iživljavanjem na starijoj ženskoj osobi, postići cilj i naplatiti "kaznu" ili isterati putnika iz vozila. Pažljivo biraju slabije, starije ili vrlo mlade osobe i na njima “treniraju strogoću” ??!! Pravi bednici !!! Građani treba da se solidarno odupru ovom zlu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA