MIS SAJMA AUTOMOBILA: Nisam imala lude "startove", najteže mi je bilo stajanje na štiklama (FOTO) (VIDEO)

Atraktivna Opelova devojka Gordana Draganić (21), mis 51. međunarodnog salona automobila, prvi intervju dala je za Telegraf, otkrivajući da joj se mušterije nisu nabacivale, da je pobedila zbog dobrog držanja tela i da će na put u Alanju povesti sestru

  • 12

Kako je Telegraf u ranijim tekstovima o ovogodišnjem Sajmu automobila prognozirao, za mis 51. međunarodnog salona automobila, između 50 prijavljenih devojaka, izabrana je atraktivna Opelova devojka, hostesa Gordana Draganić.

Opkoljena brojnim fotografima, odmah nakon što joj je stavljena lenta, ova 21-godišnja brineta rodom iz Vršca, prvi intervju dala je baš za Telegraf. Vidno uzbuđena, "boreći" se sa silnim blicevima, objasnila nam je da studira ekonomiju i računovodstvo, kao i da svaki slobodan trenutak koristi vredno vodeći agenciju za hostese i promoterke.

- Ovo je za mene pravi šok! Zaista nisam očekivala da ću biti prva! - počela je priču Gordana, osmehujući se mladićima, koji su se tiskali u prvom redu ne bi li što bolje mobilnim telefonima "uhvatili" svako po svom izboru najlepši deo prve devojke ovogodišnjeg Sajma.

Na naše pitanje šta je bilo presudno da je žiri izabere za najlepšu, skromno  je rekla, da to nisu ni kosa, ni oči, ni osmeh, ni lepe noge, nego − samopouzdanje.

- Eto, ako bih tom samopouzdanju morala da dodam i neku "fizičku karakteristiku", neka to bude dobro držanje tela - dodala je potom Gordana.

Kako kaže, "ludih startova" od strane mušterija nije imala. Svi kupci su bili krajnje uljudni, a najteže joj je palo višesatno stajanje na vrtoglavo visokim štiklama. No, sve je stoički i krajnje profesionalno izdržala.

- Stajala sam i po deset sati dnevno na, evo, ovim štiklama - objasnila nam je Gordana pokazujući nam štikle od, prema oštroj ženskoj proceni, najmanje desetak centimetara, i dodala da je najlepše od svega što se na kraju to stajanje i isplatilo!

Na pitanje koga će povesti na nagradno putovanje u Alanju, lepa misica, uprkos brojnim muškim povicima da povede baš nekoga od njih, probala je da ostane tajnovita. No, nakon male pauze, ipak je odgovorila, i to krajnje diplomatski:

- Povešću sestru. Porodica mi je najveća podrška!- objasnila je lepa Vrščanka, koja je očigledno svu lepotu "pokupila" od majke, jer kako kaže, među svim svetskim lepoticama, njena majka je ubedljivo najlepša žena na svetu!

Za drugu pratilju ovogodišnjeg Sajma izabrana je Rada Milić, a lentu prve pratilje ponela je Marijana Leontijević. Lena Čolak je sa 68o lajkova na Fejsbuku, izabrana za mis publike.

(Vuković Katarina)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA