Dvorski kompleks otvara vrata za javnost

Svake subote i nedelje od 13. aprila do 27. oktobra, u dva redovna termina od 10.30 i od 13.30 časova, Dvorski kompleks će biti otvoren za javnost. Cena ulaznice je 450 RSD, a uključuje i organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića

  • 0

Prestolonaslednik Aleksandar II i princeza Katarina pozvali su zainteresovane građane da posete Dvorski kompleks. Organizacija redovnih tura, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, tradicionalno se nastavlja i realizovaće se svakog vikenda od 13. aprila do 27. oktobra.

Obilasci Kraljevskog i Belog dvora organizovani su tako da se posetioci uz pratnju profesionalnih turističkih vodiča upoznaju sa istorijom, umetnošću i kulturom tokom dvočasovne šetnje Dvorskim kompleksom. Tokom programa, obilaze se velelepna zdanja Kraljevskog i Belog dvora, kao i Dvorska kapela posvećena Svetom Andreju Prvozvanom, krsnoj slavi kraljevske porodice.

Svake subote i nedelje, od 13. aprila do 27. oktobra, u dva redovna termina, od 10.30 i od 13.30 časova, Dvorski kompleks će biti otvoren za javnost. Postoji mogućnost organizacije grupnih poseta tokom radnih dana.

Cena ulaznica je 450 dinara i uključuje organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića. Minimalan broj ljudi u grupi je 15, a maksimalan 50.

Kao i prethodnih godina, škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja zainteresovana za posetu Dvorskom kompleksu mogu se najaviti direktno Kancelariji nj. k. v. prestolonaslednika Aleksandra na telefon 011/306-4014 ili putem elektronske pošte kancelarija@dvor.rs.

(Telegraf.rs / Izvor: tob.co.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA