VEČERA NA NEBU: Jedite i gledajte Beograd sa visine od 50 metara

Ova svetska atrakcija Beograđanima i njihovim gostima biće dostupna od 16. do 19. maja ispred TC "Delta siti", po cenama od 70 do 220 evra

  • 2

Neobična manifestacija "Večera na nebu" u Beogradu će se, prvi put, održati od 16. do 19 maja na platou ispred TC "Delta siti". Nesvakidašnje iskustvo večere sa pogledom na panoramu Beograda sa 50 metara visine zainteresovane će koštati između 70 i 220 evra.

Kako su saopštili organizatori, TC "Delta siti" i produkcijska kuća "Saund rej pr end ivent" , ovaj događaj uvršten je među 10 najneobičnijih događaja na svetu. Ekskluzivna "Večera na nebu" namenjena je hedonistima koji žele da doručak, večeru, poslovni ručak ili koktel pretvore u uspomenu koja se ne zaboravlja.

- Reč je svetskoj atrakciji, događaju koji spaja dve stvari: ekskluzivnost i avanturu. Neobična konstrukcija sa luksuznim stolom za 22 osobe nalazi se na čak 50 metara visine i na potpuno bezbedan način nudi nezaboravno iskustvo. Uz prekrasan pogled na panoramu grada i uživanje u specijalitetima vrhunskog kuvara, ovo će definitivno biti dešavanje koje se dugo pamti - kaže marketing-menadžerka TC "Delta siti"-ja Milena Maksić.

Ceo koncept "Večere na nebu" dizajniran je prema nemačkoj normi DIN 4112, koja predstavlja najviše svetske standarde bezbednosti, a izrađen je u Belgiji pod kontrolom "Rheinland TUV". "Večera na nebu" je do sada obišla više od 30 zemalja i dobila zvanično ovlašćenje u SAD, Australiji, Južnoj Africi i Evropi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA