Ulaz u gradski prevoz opet samo na prva vrata!

Ukoliko vozači ne budu poštovali novu-staru naredbu, preti im otkaz sa posla. Građani u ponedeljak ujutru razvalili vrata jednog autobusa

  • 12

Mislili ste da je pravilo o ulasku u vozilo GSP-a na prva vrata već zaboravljeno? Ako je sudeći po situaciji na okretnicama autobusa u centru Beograda, ali i na periferiji grada, pogrešili ste.

Naime, kako pišu "Večernje novosti", Beograđani i njihovi gosti sa novim-starim pravilima sreli su se u ponedeljak, 15. aprila, već tokom jutarnjeg špica. Ukoliko ovu naredbu ne budu poštovali vozači GSP "Beograd", preti im otkaz, što je mali broj njih hteo da rizikuje.

Gužve su se stvarale na Trgu republike, Zelenom vencu, ali i na terminusima na periferiji. Očekivano, čekanje u kolonama podiglo je tenzije, pa su putnici na Trgu republike čak razvalili vrata na jednom od autobusa i napali vozača.

U GSP "Beograd" potvrđuju da je novo-staro pravilo na snazi i da su još u petak, 12. aprila, od Direkcije za javni prevoz dobili uputstva o primeni.

(Telegraf / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    16. april 2013 | 14:05

    Uopste nije tesko ulaziti na prednja vrata. I manje bi guzve bile!!! Ulazis na prednja, nema potrebe da stojis pored vrata i izadjes na zadnja. I dok jedni ulaze, drugi izlaze!!!

  • Bracala

    16. april 2013 | 14:35

    Svuda u svetu se ulazi na prednja vrata, i to mora tako da bude. Ko ne postuje ili nacini stetu, kazna po dzepu + samari u stanici + robija 15 dana. Zasto mi da jedini budemo stoka seljacka?

  • Savke

    16. april 2013 | 11:53

    Jos malo ce putnike bez vozne isprave i one koje ne postuju pravila ulaska-izlaska iz autobusa streljati na licu mesta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA