AP: U Beogradu trčali za Boston iako pamte NATO bombardovanje

Učesnici trke prošli su pored ruševina zgrada uništenih u NATO bombardovanju, a potom su ispred zgrade ambasade SAD ostavili poruku podrške žrtvama bombaških napada u Bostonu

  • 12

Nekoliko desetina ljudi, javila je američka agencija AP, trčalo u srpskoj prestonici u znak solidarnosti sa žrtvama bombaških napada tokom maratona u Bostonu, napominjući da je reč o zemlji u kojoj su još jaka antiamerička osećanja zbog NATO bomardovanja 1999. godine, predvođenog američkim snagama.

- Učesnici trke su danas prošli pored ruševina Vladinih zgrada uništenih u NATO bombardovanju, a potom su se zaustavili ispred zgrade američke ambasade, gde su ostavili poruku podrške žrtvama bombaških napada u američkom gradu Bostonu - prenela je agencija.

Trka pod nazivom "Bostone, mi smo s tobom" organizovana je danas preko društvenih mreža. Jedan od organizatora Milan Miletić je rekao:

- Ne sme da bude nasilja u sportu, jer on treba da ujedinjuje ljude i briše granice - javio je AP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    17. april 2013 | 01:25

    Pitam se dal su oni to uradili u americi kad su nas bombardovali! Zbog ovakvih pacenika sto glume kao mir u svetu smo tu gde smo!

  • Kobalt

    17. april 2013 | 01:46

    Trebalo je da im neko strada '99 da vidim koliko bi trcali

  • pera

    17. april 2013 | 01:31

    Mogu ovde da zivim 10000 godina i nikada mi nista biti jasno nece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA