Knjige bačene u kontejner ispred FPN, pomešane sa šutom i đubretom? (FOTO)

Studenti Fakulteta političkih nauka čeprkali po kontejneru, u koji je neko iz čista mira bacio 400 novih knjiga, pomešavši ih sa šutom i đubretom

  • 3

Kontejner ispred Fakulteta političkih nauka na zaprepašćenje brojnih prolaznika osvanuo je dupke pun novim knjigama, pomešanim sve sa šutom i "regularnim" đubretom.

Prema informacijama grupe studenata ovog fakulteta na zvaničnoj stranici FPN-a, nikome nije jasno zašto i kako je nekome palo na pamet da blizu 400 knjiga baci iz čista mira u đubre.

- Da li je moguće da su sve te knjige pobacali? Ja sam uzeo desetak, toliko sam mogao da ponesem. Još neki ljudi su čeprkali po đubretu sa mnom, jer su knjige bile pomešane sa šutom i raznim drugim đubretom - napisao je na Fejsbuk stranici jedan od gnevnih studenata dodajući da ne može da prihvati da je nekome palo na pamet da baci 300, 400 knjiga u đubre.

- Mogli su bar da ih odnesu u Otvorenu biblioteku u Knez Mihilovoj - revoltirano je zaključio student.

(K.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anoymys

    30. maj 2013 | 13:43

    U svakom slucaju ko god da je bacio, stvarno je mogao ili da ih pokloni nekoj biblioteci ili da ih ostavi u otvorenoj u Knez Mihajlovoj... Kao student bibiotekarstva zaprepascen sam...treba cuvati knjige bez obzira na gnev ili revolt ili sta vec...

  • zeka

    29. maj 2013 | 22:11

    To je bacio naki bivši student, u znak protesta trenutnom postavkom u skupštini, a ujedno i vladajućim političarima.

  • Урош

    29. maj 2013 | 20:10

    Даш им прст, они би руку. -.- Имате бесплатне књиге, уживајте.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA