PRONAĐIMO BETI: Nestala umiljata ženka jazavičara (FOTO)

Nestala u okolini Cvetkove pijace, još pre skoro mesec dana, na sebi ima dve ogrlice: jednu belu protiv krpelja i jednu deblju braon boje. Stara je osam godina, a nalazaču sledi nagrada

  • 6

Ako ste se danas probudili sa glavoboljom nakon sinoćnjeg izlaska, i mislite da na svetu nema osobe kojoj je teže nego vama, odmerite tu misao dva puta, jer svakako nije istinita.

Za početak, vlasnicima ove preslatke ženke jazavičara po imenu Beti je teže nego vama, ali svakako ni približno onoliko koliko je teško samoj Beti, koja je sama, izgubljena, uplašena, pokisla i promrzla. Možda i u opasnosti iz koje ne zna kako da se spasi.

Zamislite da ste vi izgubljeni u svetu u kome niko ne razume vaš jezik i u kome nikome ne možete da objasnite odakle ste došli i gde treba da se vratite?

Nestala u okolini Cvetkove pijace još pre skoro mesec dana, tačnije, 7. maja oko 16 časova, svojim medenim psećim očima je osvojila srca ljudi na društvenim mrežama, koji su se masovno uključili u potragu za njom.

Na sebi ima dve ogrlice: jednu belu protiv krpelja i jednu deblju braon boje. Stara je osam godina, a nalazaču sledi nagrada.

Ako je primetite, možete se javiti na broj telefona 060/3440085, a više informacija imate na ovoj Fejsbuk stranici.

Pogledajte foto-galeriju:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA