BESPLATNO: Škole sporta i umetnosti, fitnes i izleti za stanovnike Novog Beograda

Na ovoj gradskoj opštini dostupno je nekoliko besplatnih programa, kako za osnovce i srednjoškolce, tako i za njihove najstarije komšije

  • 2

Volite slikanje i crtanje, rado idete na trening košarke, odbojke ili fitnesa, ili vam se možda putuje negde? Opština Novi Beograd organizuje nekoliko vrsta besplatnih aktivnosti, o kojima se detaljno možete informisati na broj telefona 785-0-785.

Kada je o letnjim aktivnostima reč, osnovcima su dostupne škole košarke i odbojke, dok su penzionerima na raspolaganju sledeći izleti: od 1. jula do 1. septembra svake subote krstarenje Savom i, u istom periodu, svakog utorka i četvrtka obilazak lokacija po Beogradu mini-busom.

Inače, tokom ostatka godine, osnovci uzimaju časove u školama glume, slikanja, plesa i pevanja. Svaku od ovih škola tokom drugog polugodišta školske godine pohađalo je po 250 dece, a isto toliko se očekuje i od septembra. Najveće interesovanje vlada za školu plivanja, koju je tokom drugog polugodišta pohađalo čak 650 školaraca.

Kada je o srednjoškolcima reč, njih oko 200 je tokom proleća pohađalo školu stranih jezika.

U ponudi besplatnih programa nisu zaboravljene ni dame: njima su na raspolaganju treninzi fitnesa, na koje je, u periodu od januara do juna, dolazilo oko 300 dama.

Osim letnjih izleta, najstarijim Novobeograđanima ovakva putovanja dostupna su i tokom godine, svakog prvog vikenda u mesecu. Takođe, tu su i besplatne predstave, ali i zdravstvena savetovališta svakog drugog vikenda u mesecu, u prostorijama opštine Novi Beograd.

Podsećamo, stanovnicima Novog Beograda na raspolaganju je i Servisni centar, kojim je omogućeno da, pozivom na broj telefona 785-0-785, za 72 sata, građani dobiju informacije koje ih intresuju. To, praktično, znači, da više nije neophodno okrenuti po nekoliko brojeva telefona i tražiti ko je nadležan za neki problem, već je "put" do rešenja znatno olakšan i pojednostavljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    3. decembar 2013 | 14:56

    Sve pohvale za Aleksandra Sapica i ceo tim koji je organizovao besplatne programe za decu, puno nam to znaci. Hvala puno!

  • Ivan

    26. jun 2013 | 05:35

    Svska cast za opstinare. Retko koja opstina ima tako bogat besplatan program. Svi ga sikaniraju ali Sapic izgleda ima tu zicu da bude najbolji u svemu sto radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA