SUPER AKCIJA: Popust na kupovinu za Novobeograđane (FOTO)

Opština Novi Beograd pokrenula je projekat "Novobeogradski klub" u okviru kojeg stanovnici te opštine imaju brojne popuste u više od 60 radnji širom Beograda

  • 5

Opština Novi Beograd pokrenula je projekat "Novobeogradski klub" u okviru kojeg stanovnici te opštine imaju mogućnost da ostvare brojne popuste u više od 60 radnji širom Beograda. Stanovnici Novog Beograda od sada će moći da kupuju sa popustom prehrambene proizvode, odeću i obuću, koriste usluge lekara, plaćaju po nižim cenama u sportskim radnjama, knjižarama i školama stranih jezika.

Svi koji žele da se učlane u klub dovoljno je da dođu u zgradu opštine i u servisnom centru popune formular na osnovu kojeg posle sedam dana dobijaju takozvanu personalizovanu karticu.

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić pozvao je sve Novobeograđane da dođu i iskoriste ovu uslugu, koju za sada ne pruža nijedna opština u gradu.

- Zaista smo se trudili da pokrijemo sve oblasti, od medicinskih usluga, prehrane, obuće i odeća, sportske robe, pa sve do nižih cena karata za pozorišta i muzeje. Siguran sam da će se još institucija i radnji uključiti u projekat. Pozivam sve Novobeograđane da iskoriste ovu prednost jer smo jedina opština u Srbiji koja ima ovakvu ponudu - kaže Šapić.

Na pitanje Telegrafa kako su došli na ovu ideju, Šapić kaže da su želeli da rasterete kućni budžet Novobeograđana.

A da ima zainteresovanih, dokazuje i to da žitelji Novog Beograda koje smo zatekli u zgradi opštine raspoloženo popunjavaju formulare. Jedan od njih je i penzioner Svetozar Branković (78), koji sa ponosom pokazuje svoju novu karticu.

- Znači mi da u prodavnici ili kod lekara platim jeftinije. Ovo je dobra ideja i lepo je što su je realizovali - kaže Branković.

A šta sve može da se kupi uz popust?

Pokriveno je 12 oblasti: prehrana, lepota i zdravlje, kultura, putovanje i špediterske usluge, moj ljubimac, moj auto, sve za dom, sport i fitnes, odeća i obuća, obrazovanje.

Na primer, u Domu zdravlja "Ristić" žitelji Novog Beograda mogu da obave pregled uz 20 odsto popusta, u radnjama "Aman" da kupuju namirnice po pet odsto nižim cenama, u optičarskim radnjama uz 10 odsto popusta, a u sportskim po 10 do 50 odsto nižim cenama.

Odeća i obuća može se pazariti jeftinije za 10 do 30 odsto, dok je popust za restorane 10 odsto.

Za ljubitelje pozorišta i muzeja popusti se kreću od 10 do 50 odsto.

(N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlovića

    13. septembar 2013 | 14:49

    Kad vidim ovoga spopadne me muka, a mogao je ostati legenda. Ovako usrao se u gaće.

  • Пeра

    13. septembar 2013 | 15:32

    Па ово је класична дискриминација становника осталих београдских општина!!!

  • Da

    13. septembar 2013 | 16:26

    Zasto je diskriminacija, niko tebi nije kriv sto iz tvoje opstine nisu uradili isto i za tebe(ne zivim na Novom Beogradu)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA