ISTRAŽIVANJE: SNS u Beogradu 40 odsto glasova, DS 19

Rezultati ankete "Faktor plusa" govore da bi na mesta u odborničkim klupama Skupštine grada Beograda mogla još da računa koalicija SPS-PUPS, kao i DSS i LDP

  • 6

Srpska napredna stranka (SNS) odnela bi ubedljivu pobedu na vanrednim izborima u Beogradu ukoliko bi oni bili održani danas, navodi se u najnovijem istraživanju agencije "Faktor plus".

Istraživanje pokazuje da bi 40,6 odsto glasača zaokružilo SNS, dok bi Demokratska stranka mogla da računa na 19,3 procenta glasova.

Kako je preneo dnevni list "Informer", rezultati ankete govore da bi na mesta u odborničkim klupama Skupštine grada Beograda mogla još da računa koalicija SPS-PUPS, DSS i LDP, a sve ostale stranke ostale bi daleko ispod cenzusa.

Čak 33 odsto ispitanih u istraživanju, sprovedenom od 12. do 16. septembra u svim beogradskim opštinama, izjavilo je da nije sigurno da li će izaći na glasanje, dok je 27 procenata stavilo do znanja da se neće pojaviti na biralištima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marinac

    17. septembar 2013 | 09:58

    A, anketa radjena u centrali SNS-a. Drugačije nije ni moglo da bude.

  • Bojan

    17. septembar 2013 | 07:59

    Poznajem mnogo razocaranih ljudi koji su bili simpatizeri Srpske Radikalne Stranke ili SNS-a.Neznam kako vi dolazite do takvih saznanja?

  • Sandra

    17. septembar 2013 | 09:36

    Ma ajte molim vas.Najvise ce biti onih koji nece izaci na izbore sigurna sam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA