BAKAREC: Nije "Naše gej detinjstvo" nego "Naše izopačeno detinjstvo"!

Funkcioner DSS se u svom autorskom tekstu "Decu vam neću oprostiti" osvrnuo na Nedelju ponosa, tokom koje je u prestonici trebalo da se održi Gej parada, kao i na incident čiji je bio akter

  • 21

Nebojša Bakarec, potpredsednik izvršnog odbora Demokratske stranke Srbije, izazvao je incident tokom Seminara o LGBTIQ pravima za srednjoškolce, koji je organizovala Omladinska grupa Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji.

On je, prema tvrdnjama brojnih svedoka, s još jednom osobom ušao u prostorije UK Parobrod i pocepao plakat Omladinske grupe Helsinškog odbora, uprkos velikom policijskom obezbeđenju. Takođe, kamerom je snimao izložbu "Naše kvir detinjstvo" (koju je nazvao "Naše izopačeno detinjstvo"), a na kojima se nalaze fotografije nekih od učesnika seminara i time ih zastrašivao.

- Cepanje plakata nije nikakav čin koji podleže kazni, kad smo već kod toga. Najbolje je što se ni to nije dogodilo. Nisam pocepao ništa. Snimatelj i ja smo pogledali spornu izložbu u Parobrodu, snimili je, razgovarali s direktorkom i mirno napustili prostorije UKP. "Mili" Helsinški jugend ne saopštava da sam gradski odbornik, da sam član UO Parobroda, da se javna izložba održavala u javnom prostoru, koji je otvoren i za posetu i za snimanje i fotografisanje - piše Bakarec, i navodi celokupan program dešavanja tokom održane Nedelje ponosa:

- Očigledno je da su sve platili strani pokrovitelji ili su samozvana udruženja pedera, lezbijki i ostalih toliko bogata - ali i to mu isto dođe - novac potiče iz inostranstva. Hoću da kažem da se jasno vidi da su EU i SAD uložili znatna sredstva u samu paradu - Nedelju srama, i jasno je da su svake godine ta sredstva sve veća, kao i politička podrška, pritisci i ucene. Moramo mnogo da se zabrinemo. Nismo ni svesni koliko. Naravno, postavlja se pitanje ko kontroliše te tokove novca, da li se plaća porez itd. - zaključuje odbornik DSS u Gradskoj skupštini.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Killing

    4. oktobar 2013 | 17:10

    Bakareca nikad nisam gotivio ali ove je u pravu 100% Pazi oni pisu o nekom odupiranju rodnim ulogama!?!?! Ma najbolje da svi umislimo u nasim glavama da se osecamo kao neko drugi, ni ovi sto menjaju polove nisu nista bolji od nastarnih. Evo i ja se osecam kao kralj engleske, sta cemo sad? Ko ce meni da.ispuni zelju??? Bolestine sve do jednog, za 50 godina ce i pedofilija biti normalna stvar, ima i oni da traze da paradiraju. Sreca samo sto ja to necu doziveti...

  • Ostap Bender

    4. oktobar 2013 | 17:22

    Covek je potpuno u pravu. Ovi hoće da decu vaspitavamo da ne razlikuju porodicu od promiskuitetnih grupa. Sama fotografija jasno pokazuje koliko su ti ljudi bolesni. Sutra ce zahtevati da se homoseksualni odnosi uvedu u školski program... Sloboda pojedinca mozze da ide samo dotle dok ne ugrozzava slobodu drugog. Amerikanci vode ratove protiv svih koji ugrozzavaju " njihove vrednosti" a drugima nameću svoje bolesti.

  • Srbin

    4. oktobar 2013 | 17:01

    Imas svu podršku naroda Srbije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA