Rasistički nemiri u Zemun polju: Pozivali na linč Roma!

Regionalni centar za nacionalne manjine upozorava na zabrinjavajuće višednevne incidente i pozive na linč jedne etničke grupe. Oni pozivaju nadležne institucije da reaguju na novi najavljeni antiromski protest

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika marko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dr_sokrates

    07. novembar 2013 | 13:13

    Ja upravo o tome o.govorim da su to dosljaci.sa.kosova ili neznam ni ja odakle a ne romska populacija koja godinama zivu normalno i radi. Mogu samo da kazem da imam dosta prijatelja koji su romske populacije, veoma inteligentni Radni pedantni i dobro ljudi. A znam i porodicu koja je izgubila muska clana porodice koji su dali zivot za ovu zemlju u ratu i posle toga drzava nije nista ucinila da im pomogne jos ih i vredjaju koje kakvi koji su bili u misijoj rupi za vreme ratova, pravde nema, u stvari ja.sam hteo da kazem da ne treba zbog par dosljaka osudjivati ljude koji godinama zive i rade normalno u nasoj zemlji.

  • MMM2909

    06. novembar 2013 | 21:47

    u Zemun polju ovde nemaju sta da pisu...do pre godinu dana nikakavih problema sa romskom populacijom nije bilo, sa ljudima koji ovde zive ve dobrih 30 godina nikada nije bilo problema ali onda su na Kamendin naseljeni ovi i od tada nastupa haos, ne moze da se udje u 708 i 709 od smrada a o domu zdravlja da ne pricamo, stanovi razbijeni svuda djubre buka dreka kriminal.Ovo je moja licna prica kad se umalo nisam ispovracao kad sam video, Izlazim iz zgrade u kojoj zivim a ispred kontenjera koji je na 2 metra od ulaza cuce dva cigancica i vrse veliku nuzdu...bez vc papita bez kese bez icega i ja ih gleda ne verujuci i oni bez brisanaja samo navuku pantalone i otrce do mame koja im lezi na nekom cebetu odatle 10 metara...pa neka me neko nazove rasistom posle ovoga iako nikako ne podrzavam ove debi*e sto skandiraju ali i zemun polje ima i taj problem

  • :*

    06. novembar 2013 | 20:16

    Marko,nemoj da se nerviras :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA