Beogradski studenti pravnog fakulteta pobedili kolege iz Novog Sada i Kragujevca

Najbolji studenti pravnih fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu imali su priliku da pokažu svoje znanje u okviru kompanijskog prava, a najbolje su se pokazali studenti iz Beograda

  • 0

Studenti beogradskog pravnog fakulteta, pobednici su ovogodišnjeg Big Deal projekta.

Najbolji studenti pravnih fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu imali su priliku da pokažu svoje znanje u okviru kompanijskog prava, a najbolje su se pokazali studenti iz Beograda.

Studenti su pored izučavanja same dokumentacije preduzeća koje je hipotetički strani investitor trebalo da kupi, imali prilike da se susretnu sa konkretnim problemima koji se dešavaju unutar samih kompanija i da ih rešavaju u gotovo realnim uslovima.

Takvom simulacijom studenti su imali realnu priliku da vide šta ih čeka nakon završetka studija i da li zaista žele da svoju karijeru nastave u pravcu kompanijskog prava. Cela komunikacija vodila se na engleskom jeziku.

- Smatramo da je jako bitno, podići pravnu praksu na još veći u odnosu na onaj na kome se ona trenutno nalazi - izjavio je Nenad Popović, senior partner advokatske kancelarije Janković, Popović i Mitić.

Nakon svečane dodele diploma učesnicima , usledila je, već tradicionalno, panel diskusija na temu "Iskustva iz M&A transakcija u Srbiji i Regionu" koja je okupila nekoliko panelista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA