Novogodišnji vašar otvoren uz vatromet (FOTO)

Vašar će trajati do 30. decembra. Iako je akcenat, pre svega na zabavi i raznovrsnim programima za decu, mogu se kupiti i tehnika i nameštaj uz popust

  • 12

Tradicionalni Novogodišnji vašar u Beogradu, 53. po redu, večeras je svečano otvoren velikim vatrometom, a prisutni posetioci su posluženi vrućim vinom i rakijom.

Ovogodišnji vašar, koji traje do 30. decembra, svoja vrata je prvim posetiocima otvorio još prepodne. Celokupni program vašara u halama jedan, dva i četiri, akcenat ima pre svega na zabavi - luna parku i raznovrsnim programima za decu, ali se mogu kupiti tehnika i nameštaj uz popust.

U Hali jedan nastupa najveći luna park na Balkanu, a deo zabavnog parka, namenjen najmlađim posetiocima, ove godine se organizuje u Hali dva. Po prvi put je instalisan spektakularni objekat "Duga", visok 29 metara i težak 70 tona, a namenjen je onima koji vole "adrenalinsku" zabavu.

Istovremeno u Hali četiri se nalazi "Avantura park" sa brojnim sportsko-rekreativnim sadržajima i takmičenjima, koja promovišu zdrav način života. Tu su i skejt-park, fizičke barijere, stene za penjanje i durgi rekviziti, koji će na Sajmu ostsati do 9. februara, ali tim što će posle Nove godine, ulaz biti besplatan.

Na nivou C u Hali dva, odvija se program za decu "Čudesna zemlja", a na otvorenoj tribini održavaju se predstave, igraonice i radionice, dok najmađe uveseljavaju klovnovi i mađioničari.

Za to vreme odrasli mogu, na nivou B, uz velike popuste da nabave kućne aparte, televizore, računare i belu tehniku, a u ponudi je i veliki izbor nameštaja po pristupačnim cenama.

Na zatvorenom i otvorenom prostoru raspoređene su tezge sa konditorskim proizvodima, ušećerenim voćem i ukrasima za jelku, dok su restorani i kafići u svim halama i na otvorenom prostoru.

Radno vreme sajma je svakog dana od 10 do 18 sati, cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, a grupne 150. Svaki ponedeljak i utorak biće porodični dani, kada će za cenu od 600 dinara, moći da uđe cela porodica sa troje dece do 16 godina, dok je za decu do sedam godina, ulaz besplatan.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata Raka

    14. decembar 2013 | 21:24

    Gargamel peče roštilj

  • Duka

    14. decembar 2013 | 20:42

    Nasta lice ovo dvoje na rostilju....Pa ne bih kupio od njih pa ne znam....

  • Jelena

    14. decembar 2013 | 23:35

    Jupiii!!! Novogodisnji vasar! Ovo sam najvise volela kada sam bila mala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA