Istina je da je Beograd dužan 960 miliona!

Goran Vesić, sekretar Privremenog organa Beograda, istakao je da Mali, Čović i ostali članovi Privremenog veća imaju obavezu da građane upoznaju sa stanjem u kome se nalazi grad bez obzira da li je ta istina nekome prijatna ili ne

  • 9

Sekretar Privremenog organa Beograda Goran Vesić izjavio je da predsednik i član Privremenog organa grada Beograda, Siniša Mali i Nebojša Čović odgovorno obavljaju dužnost i da su podaci o zaduženosti grada Beograda u iznosu od 960 miliona evra zvanični, a ne proizvoljni.

Prema njegovim rečima, Mali i Čović već duže od mesec dana, u veoma teškim okolnostima, odgovorno obavljaju dužnost koju im je poverila Vlada Republike Srbije, a jedna od obaveza je da Privremeni organ utvrdi tačno stanje u kome se nalazi grad Beograd i da obezbedi nesmetano funkcionisanje komunalnog sistema grada u zimskom periodu.

- Podaci o zaduženosti grada Beograda, koja iznosi 960 miliona evra, bez dugovanja koja imaju gradske opštine, kao i ustanove kulture, obrazovanja, zdravstva, dečije i socijalne zaštite, koje je g. Mali izneo u javnost su rezultat rada sekretarijata za finansije Skupštine grada Beograda - naveo je Vesić.

On je istakao da Mali, Čović i ostali članovi Privremenog veća imaju obavezu da građane upoznaju sa stanjem u kome se nalazi grad bez obzira da li je ta istina nekome prijatna ili ne.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marrina

    25. decembar 2013 | 22:30

    Pokrali tajkuni oni nek vrate...

  • djole

    25. decembar 2013 | 23:54

    OK 960 MILIONA , KOLIKI JE PRIHOD GODISNJI BEOGRADA? A KOLIKI SU RASHODI?

  • XXXX

    26. decembar 2013 | 06:11

    E sad fino treba videti ko je napravio taj dug i zašto pa na robijaša, mislim da se zna koja je ekipa u pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA