Pokloni za bebu rođenu u GSP-u!

Najmlađoj putnici koja je rođena 1. januara oko 8.30 sati u autobusu na liniji 403 uručena su u naselju Zuce dečja kolica, da se sigurno i udobno prevozi dok ne poraste i počne da koristi gradski prevoz

  • 7

Predstavnici Privremenog organa grada Beograda i GSP Beograd uručili su poklone Mili Vladisavljević, prvoj bebi koja je došla na svet u vozilu GSP.

Najmlađoj putnici koja je rođena 1. januara oko 8.30 sati u autobusu na liniji 403 uručena su u naselju Zuce dečja kolica, da se sigurno i udobno prevozi dok ne poraste i počne da koristi gradski prevoz.

Član Privremenog organa grada Beograda Andreja Mladenović rekao je da će Grad Beograd podržati porodicu Vladisavljević i tako dati doprinos i olakšati težak period u kome se svi nalazimo.

On je porodici ali i svim Beograđanima poželeo srećan Božić i čestitao porodici, a pre svega, kako je rekao, hrabroj majci Maši koja je na pravi način započela novu godinu, donevši na svet malu Milu.

- Hvala Bogu što se i u ovoj 2014. godini rađaju deca - rekao je Mladenović, koji je našalivši se, dodao da bebe ne moraju da se rađaju u autobusima već da ih majke mogu na svet donositi i u porodilištima.

On je istakao da su pokloni za malu Milu i za njene brata i sestru znak pažnje Grada Beograda i Gradskog saobraćajnog preduzeća.

V. d. direktora GSP Beograd Dragomir Spasić čestitao je najmanjoj putnici najvećeg gradskog prevoznika božićne praznike ističući da je njeno rođenje u vozilu GSP interesantan događaj.

On je istakao da je GSP maloj Mili uručio kolica, a da će Direkcija za javni prevoz obezbediti besplatnu godišnju kartu za majku Mašu.

Prema njegovim rečima, GSP će obezbediti stipendiju za školovanje male Mile kao i da se jednog dana zaposli u GSP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikos

    7. januar 2014 | 14:06

    Pored 3000 eura sto ste dali Merimi njegomir, trebali sye dati i ova kokica i besatan bud plus za celu porodicu do kraja zivota. SRAMOTA!!!!

  • A

    7. januar 2014 | 13:28

    Требали сте да их дате Мерими Његомир.

  • ch

    7. januar 2014 | 15:07

    Ne. Trebali su gsp da im daju!ccccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA