IDEA: Javno izvlačenje dobitnika nagradne igre "Nacionalna klasa"

Kompanija IDEA je za praznike poklonila deset novih Fiat 500L automobila i omogućila najsrećnijim kupcima priliku da postanu pravi Flojdovi modernog doba

  • 2

Kompanija IDEA novu 2014. godinu započela je darivanjem i iznenađenjima, i na Trgu Republike je, pred više stotina prisutnih, organizovala veliku božićnu manifestaciju povodom izvlačenja dobitnika nagradne igre "Nacionalna klasa". U pravoj prazničnoj atmosferi kompanija IDEA poklonila je deset novih Fiat 500L automobila i omogućila najsrećnijim IDEA kupcima priliku da postanu pravi Flojdovi modernog doba.

Pored lepih poklona, okupljeni na Trgu Republike su u dobrom raspoloženju uživali u zabavnom programu uz maskotu Kodija, vesele Štrumpfove i pesme Leontine i hora Čarolija. Najsrećniji su bili mališani iz ustanova za nezbrinutu decu "Moša Pijada" i "Drinka Pavlović" i deca iz Kolektivnog smeštaja izbeglih sa Kosova u Resniku, koji su bili specijalni gosti manifestacije i za koje je IDEA pripremila posebne novogodišnje paketiće u želji da im ulepša božićno jutro i omogući što srećnije detinjstvo.

Uz odličnu muziku, poklone i posluženje, kompanija IDEA je u novu godinu ušla veselo, sa puno zabave, praznične čarolije i radosti, zajedno sa svim svojim kupcima.

Dobitnici FIAT 500L automobila:

1. Spomenka Ikić, Beograd

2. Jelena Marinković, Smederevo

3. Ružica Šuša, Nova Pazova

4. David Tomović, Beograd

5. Dobrica Novaković, Smederevo

6. Tina Jovanović, Mačvanska Mitrovica

7. Mirjana Ostojić, Novi Sad

8. Željko Vasić, Pančevo

9. Vera Marinković, Kragujevac

10. Slavica Vučković, Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nabadalo

    13. januar 2014 | 18:01

    Ne verujem da je stvarno ko dobio ficu, inace bi se ova zemlja zvala drugacije....

  • Zalosna sova

    8. januar 2014 | 16:46

    Ili ti konzum...vlasnik hrvat...zalosno. bemte zemjo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA