OPET NAPAD: Vozač autobusa na liniji 17 isprskan suzavcem!

- Posle verbalnog konflikta na pešačkom prelazu, oko 13.30 sati, muška osoba je kroz otvoren prozor na autobusu poprskala nekom tečnošću vozaca - rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova

  • 7

Vozača autobusa na liniji 17 danas je u Glavnoj ulici u Zemunu, posle verbalnog konflikta, kroz otvoren prozor, verovatno suzavcem, poprskao za sada nepoznati muškaraca za kojim policija traga.

- Posle verbalnog konflikta na pešačkom prelazu, oko 13.30 sati, muška osoba je kroz otvoren prozor na autobusu poprskala nekom tečnošću vozaca - rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Do incidenta je došlo na pešačkom prelazu u Glavnoj ulici kod broja 28, a vozač je prebačen na Vojno medicinsku akademiju radi pregleda, naveli su u MUP-u.

Policija intenzivno traga za osobom koja je poprskala, kako se pretpostavlja suzavcem, vozača autobusa na liniji broj 17.

Prethodno danas u beogradskom naselju Žarkovo, u autobusu na liniji 56, muškarac je pretio vozaču i putnicima da će ih razneti bombom, a u incidentu, koji je okončan hapšenjem, niko nije povređen.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Locco

    9. januar 2014 | 22:48

    Vi ljudi pojma nemate ko se sve zaposljava preko veze u gsp, verujte mi da niste svesni kakve oni prekrsaje prave i koja je bahatost i bezobrazluk u pitanju!!! Policija uopste ne reaguje i ne kontrolise te ljude ( ne mogu da kazem za sve, necu da gresim dusu, ali vecina je danas takva) i kad normalnom coveku dodje do prekida filma onda se pravi drama i stitite skotove koji sa drzavnim vozilom punim putnika divljaju po gradu, pa to je za robiju. Da li znate da danas zaposljavaju balavce koji nemaju dovoljno radnog iskustva da bi prevozili ljude(al imaju vezu to je najbitnije).Hajde da krenemo od pocetka pa da se resavaju problemi po redu i trajno. Ja sam licno imao iskustvo da me je vozac autobusa izgurao sa puta ( a verujte mi da sigur no nisam bio niukakvom prekrsaju, ni kriv ni duzan)uradio je to namerno,iz pogresne trake u moju, bezobrazno,svesno i polako!!! A gde treba policije nema ( kod nas policija ne zaustavlja krivce ,vec od onih koji to nisu proizvode iste),ni gradske kamere koje smo mi gradjani platili tad nisu relevantan dokaz, necete ni dobiti taj snimak jer je sve od istog gazde" grada" a ne onog ko je robu platio " gradjanina" sramota i tuzno!!

  • mimimi

    9. januar 2014 | 19:29

    Vozaci ne zele da rade svoj posao kako treba pa jos zele i pravnu zastitu za nerad, a sto je jos gore i dobice je. Ne verujem da ih neko napada bez razloga (isti slucaj je i sa kontrolorima).....

  • gost

    9. januar 2014 | 19:34

    Što nije stao pesaku da predje!i treba da ga popršce,zasluzeno!u CH se zove policija odmah i ako sami bezapisete tablice postoje svugde kamere,kazna je 100 franaka za taj prekrsaj pa samo izvol'te,nemorate stajati da pesak predje!dole niko nestaje pešacima na pešačkom!1000 puta sam video!ja stajem svaki put!a pesaci blenu ko telad,jer nisu navikli da im auto da prednost!pa tek krecu kad im mahnem da prelaze!zalosno u svakom aspektu,drzava dobra za izbegavanje samo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA