Studenti FON-a najbolji u Evropi

Tim FON-a pobedio na takmičenju u rešavanju studije slučaja, predstavivši najbolju ideju za rešavanje pitanja stanovništva koje živi ispod granice siromaštva, i plasirao se na svetsko finale u Njujorku

  • 0

Tim studenata Fakulteta organizacionih nauka (FON) u Beogradu odbranio je titulu najboljih u Evropi u rešavanju studije slučaja, na takmičenju održanom 25. februara u Londonu i plasirao se u svetsko finale koje će u aprilu biti održano u Njujorku.

Studenti Branka Novčić, Marija Babić, Mihajlo Popesku, Ivan Todorović i Marija Ivanović rešavali su problem iz jedne od tri oblasti: energija, obrazovanje i rešavanje pitanja siromaštva stanovništva.

Tim FON-a predstavio je najbolju ideju za rešavanje pitanja stanovništva koje živi ispod granice siromaštva.

Rešenja studije slučaja ocenjivao je žiri sastavljen od međunarodnih konsultanata u oblasti menadžmenta, finansija, organizacije i komunikacija.

U radu žirija učestvovali su direktori međunarodnih banaka, investicionih fondova, osnivači nevladinih organizacija i direktori kompanija (Coca Cola, Harrods, Grayling, EC Harris i drugi). Na takmičenju su učestvovale 54 poslovne škole od kojih je većina u svetskih TOP100 visoko rangiranih.

Među učesnicima bili su Kembridž, Oksford, London Busines School, London School of Economics, Imperial College, HEC, ESCP, Wareick, INSEAD i drugi.

(Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA