HAOS ZBOG KOŠAVE: Pacijenti zavejani u Padinskoj skeli!

Pacijenti se nalaze u kolima Hitne pomoći koja su zavejana na 600 metara posle skretanja ka zatvoru u Padinskoj skeli

  • 3

Kola hemodijalize Hitne pomoći, u kojima se nalaze dva pacijenta, zavejana su od pet sati jutros u Padinskoj skeli, kaže portparolka Hitne pomoći, dr Nada Macura.

- Kola hemodijalize su jutros zbog snažnih nanosa snega na putu potpuno zavejana, na 600 metara posle skretanja ka zatvoru u Padinskoj skeli. Pacijenti su i dalje tamo, a zasad se dobro osećaju. Jutros su i dve doktorke iz Lazarevca povređene kada su krenule na posao. Njihov automobil se prevrnuo na Ibarskoj magistrali, a obe su sa tupim povredama glave prevezene u Urgentni centar - kaže Macura.

Snažan vetar, koji je juče počeo da duva širom Srbije, otežava saobraćaj. Deonica Stajićevo - Perlez je od sinoć u blokadi koju je uzrokovao vetar orkanske jačine nanoseći smetove.

Košava stvara velike probleme i u Beogradu. Rano jutros, beogradski splav "Lukas" se otkačio i sudario s drugim splavom, ali na sreću, nije bilo povređenih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    31. januar 2014 | 10:19

    Путари опет изненађени снегом у сред зиме..

  • Mile Jna

    31. januar 2014 | 11:25

    Ne lupajte,sta ce putari po ovome vetru kad ne mogu ni oni da funkcionisu? I njihovi kamioni imaju problema.I oni su ljudi kao i mi.I u Americi,Nemackoj,Austriji se desavaju ovakve stvari.

  • Antic bitanga

    31. januar 2014 | 10:00

    Sram vas bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA