Evo šta je za Beograđane sreća (ANKETA) (VIDEO)

Danas je Međunarodni dan sreće. Ovim povodom, Telegraf vam je pripremio malu anketu. Pogledajte šta naše sugrađane čini srećnim I koji je najsrećniji događaj u njihovom život

  • 0

Stariji su nas učili da sreću čine male stvari. Međutim, moramo da kažemo da je sreća relevantna, a njen uzrok je za svakoga drugačiji.

Pitali smo naše sugrađane šta za njih znači sreća i dobili smo razne odgovore: neki su prvo pomislili na svoje potomstvo, neki su svoju sreću pronašli u novcu i putovanjima, a neki u svom ljubavnom statusu. 

Pogledajte šta je Beograđanima sreća i koji je najradosniji trenutak u njihovom životu. 

Međunarodni dan sreće je proglasila Generalna skupština Ujedinjenih Nacija, s namerom da se poveća svest o važnosti potrage za srećom i dobrobiti stanovnika u svetu s obzirom na to da je potraga za srećom osnovni ljudski cilj.

Farel Vilijams, autor planetarnog hita "Hepi", je prograšen za ambasadora sreće i zvaničnog promotera "Međunrodnog dana sreće" od strane Ujedinjenih Nacija. Počev od 10. marta, Farelovi fanovi su imali priliku da objave svoje video klipove u kojima prezentuju svoju sreću, koristeći hashtag #HAPPYDAY, postavljanjem na Farelov sajt "24 Hours of Happiness".

Najbolji video klipovi će biti predstavljeni u toku današnjeg dana, u svakoj od vremenskih zona.

 

(M. Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA