ARKAN JE ŽIV, CECA GA IZDRŽAVA: Ovo je glupost koju je bosanska proročica videla u kašikama! (FOTO)

- Putem sna videla da je živ i da će uskoro biti dostavljeni dokazi o tome da Arkan nije umro - "objasnila" je Azira Muratović u intervjuu za bosanski magazin "Express"

  • 76

U bizarnom intervjuu koji je dala za bosanski magazin "Express", bosanska proročica Azira Muratović koja sudbinu čita iz kašika je, između ostalog, "otkrila" da je Željko Ražnatović Arkan i dalje živ, da će Severina dobiti još jedno dete, ali ko zna zbog čega, nije "videla" bilo kakvu vezu između Šabana Šaulića i sada već čuvene Cuce. 

Da li ćete Aziru ozbiljno shvatiti, ili ćete se njenim sumanutim zaključcima nasmejati, to zavisi od vas, a evo šta je ona sve prorekla brojnim poznatim ličnostima.

- Odgovorno tvrdim da je Željko Ražnatović Arkan još uvek živ! Klanjala sam noćnu istiharu pa sam putem sna videla da je živ i da će uskoro biti dostavljeni dokazi o tome da Arkan nije umro. Žena ga izdržava i to sam videla. Biće pozvan od strane nekog čoveka, pa me taj detalj zaintrigirao pa sam kako bih videla koji će čovek ga pozvati, gledala na kašike. Sedma kašika mi je pokazala da će Arkan imati velike probleme sa tim čovekom - navodi Muratovićeva koja nije precizirala gde to Ceca Ražnatović "krije" Arkana.

Takođe, Azira u petoj kašiki Severini "videla" pomirenje sa Milanom Popovićem, dok prva kašika pokazuje da će hrvatska pevačica dobiti još jedno dete.

Za Šabana Šaulića je rekla da je on seo na tron i stavio kraljevsku krunu na glavu, prorekla mu je zdravstvene probleme, ali nijedna kašika joj nije ukazala na njegovu povezanost sa Ivonom Negovanović Cucom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA