BIZARNA NESREĆA U ZEMUNU! Baba udarila POLICAJKU autom, dodala gas i POBEGLA

Policajka D. P. (35) lakše je povređena kada je na nju juče oko 13.25 u Glavnoj ulici u Zemunu na pešačkom prelazu naleteo „ševrolet“, a vozač je dodao gas i pobegao

  • 7

Policajka D. P. (35) lakše je povređena kada je na nju juče oko 13.25 u Glavnoj ulici u Zemunu na pešačkom prelazu naleteo „ševrolet“, a vozač je dodao gas i pobegao. Pomoć povređenoj ženi pružena je u Urgentnom centru, dok policija intezivno traga za odbeglim vozačem.

Prema rečima očevidaca, kolima je upravljala starija ženska osoba.

- Prema onome što sam video, reč je ženi koja sigurno ima više od 80 godina. Ona je dolazila iz pravca Trga Branka Radičevića i išla ka Ulici Nikolaja Ostrovskog. Policajka je prelazila pešački prelaz kada ju je baba udarila desnom stranom. Srećom, udarac nije bio toliko jak. Međutim, zanimljivo je to da se vozač nijednog trenutka nije zaustavio da proveri šta se dogodilo, dok je policajka ostala u čudu da gleda za kolima - priča očevidac koji nije želeo da ostane anoniman.

On dodaje da je policajka obavestila kolege i da su oni brzo došli, kao i da je primetio da se žalila na povrede ruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA