≫ 

ZORAN NAMERNO NAVODI POLICIJU NA POGREŠAN TRAG? Inspektori ustanovili da pada na pitanja vezana za PORODICU!

- Prilikom davanja izjave on je namerno odlučio da daje dvosmislene odgovore, čime je navodio policiju na pogrešan trag, a posle se branio da su oni sami izvukli te zaključke iz njegovih odgovora. Postavlja se pitanje zašto to radi - kaže izvor iz istrage

  • 37
 Zoran Marjanović, Porodica Marjanović na Groblju Jelene na grobu, groblje, borča, zbeg, ubijena Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Telegraf

Zoran Marjanović je na ponovnom saslušanju u policiji povodom ubistva Jelene Marjanović sam sebe pokopao izjavama i navodio policiju na pogrešan trag. On je svojim iskazima izazvao sumnju da zna ko je ubica njegove supruge, zbog čega je polcija odlučila da ga ponovo saslušava.

DOKAZ KOJI VODI DO UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Ćerka otkrila šta joj je mama dala pre nestanka, a TO JE PRONAĐENO pored tela!

- Prilikom davanja izjave on je namerno odlučio da daje dvosmislene odgovore, čime je navodio policiju na pogrešan trag, a posle se branio da su oni sami izvukli te zaključke iz njegovih odgovora. Postavlja se pitanje zašto to radi - kaže izvor iz istrage.

ZORAN KRIJE ISTINU O UBISTVU NJEGOVE JELENE? Policija na sve načine pokušava da slomi pevačicinog muža

- Ustanovili su da pada na nekim pitanjima vezanim za njegove ukućane, prvenstveno na pitanja vezana za oca Vladimira i majku Zoricu. Zoran se na saslušanju uglavnom drži skrušeno, tužno i pribrano, ali kada mu padne koncentracija padne mu i maska. Opusti se i zaboravi, pa se ponekad i našali - navodi izvor Alo!

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zoran Marjanović je bio prošle nedelje na ispitivanju, zbog nekih ranijih iskaza koje je davao, a koja se nisu poklapala, pa je zbog toga pozvan ponovo da ih razjasni. On je na ponovljenom saslušanju davao logične odgovore, te je brzo pušten, što ne znači da neće ponovo biti pozvan zajedno sa ostalim članovima porodice i još nekim svedocima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVETLOST

    21. septembar 2016 | 12:42

    Šta je tu novo, pa on je od početka navodio istragu na pogrešne tragove. I dalje glumi ludilo.Jelena je htela da pobegne iz "kuće ludaka" kako je i sama izjavila, naravno htela je da se razvede , zato je i ubijena.Njegov ego to nije mogao dozvoliti. Ubica i saučesnici su u porodici.Ubistvo specifično za zatvoren prostor.Sve ostlao je usledilo polako a sigurno.....

  • Putin R.S

    20. septembar 2016 | 09:54

    Dok ministar Stefanovic ne izadje isored medija i ne kaze ko je ubica vi mozete samo da nagadjate i da bulaznite gluposti. Smesni su i natpisi i komentari. Ko sme iz policije da daje ovakve izjave dok je istraga u toku. Razmislite malo pre nego donosite glupe zakljucke.

  • Renata Markovic

    20. septembar 2016 | 09:02

    Hapsite više tu indijanštinu i premijer ispade lažov zbog ovih indijanaca. Ovo je više bruka i sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA