NOVI SAD: Umro čekajući da plati račun za struju!

- Nalazio se kod šaltera za reklamacije, gde se prepirao zbog navodnog duga od 500 dinara. U momentu je samo pao na zemlju – tvrdi jedan od očevidaca. Iz "Elektrovojvodine" kažu da je D. S. umro prirodnom smrću

  • 11

Novosađanin D. S. preminuo je u šalter sali "Elektrovojvodine" gde je plaćao račun za struju, objavio je "Blic".

Prema rečima očevidaca, nesretni čovek je pre toga imao žučnu raspravu na jednom od šaltera.

- Nalazio se kod šaltera za reklamacije, gde se prepirao zbog nekog navodnog duga od 500 dinara koje je, prema računu "Elektrovojvodine", trebalo da plati. U jednom momentu je, međutim, samo pao na zemlju – kaže jedan od očevidaca koji se zatekao u šalter sali.

Iz "Elektrovojvodine" kažu da je D. S. preminuo prirodnom smrću.

- Danas  oko  11.00  časova  na  naplatnom  mestu  Elektrodistribucije  Novi  Sad,  u  prostoru  namenjenom  za  individualne  razgovore,  prirodnom  smrću  preminuo  je  stariji kupac električne energije D. S. Kupac je došao u Elektrovojvodinu kako bi  se  informisao  o  stanju  na  računu  i  visini  naknade  za  utrošenu  električnu  energiju  za  drugu  kuću  u  kojoj  ne  živi.  Kupac  ne  pripada  kategoriji  kupaca  koji  bi  eventualno mogli imati probleme sa obustavom isporuke električne energije. Zbog lošeg stanja u kojem se iznenada našao, kupac je zamoljen da pređe u prostor  namenjen  za  individualne  razgovore  gde  mu  je  zaposleni  u "Elektrovojvodini"  ponudio pomoć - rečeno je iz "Elektrovojvodine".

O svemu je odmah obaveštena PU Novi Sad i hitna pomoć koji su došli na naplatno  mesto "Elektrodistribucije" Novi Sad kako bi konstatovali smrt.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    2. decembar 2013 | 13:09

    Ubila ga lopovska firma

  • Zoran

    2. decembar 2013 | 13:26

    Neverujem u teoriju zavere ali se plašim da se u Srbiji "neko" dosetio kako da nas se reši,iz meseca u mesec sve veći računi a plate i penzije zamrznute.

  • Vlaja

    2. decembar 2013 | 15:26

    "U Elektro distribuciji kazu da je umro prirodnom smrcu" nisam znao da su i lekari tamo. Pa nisu ludi da kazu da ga iznervirala neka Mica ubica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA