PRODAVALA ĆERKE ZA 7 EVRA I CIGARETE: Majka monstrum iz Hrvatske zgrozila ceo region!

- Majka je ugovarala sve sastanke, a seksualne usluge sam pružala ja, ponekad samo i ona. Klijenti nas pokupe kod kuće pa nas vode njihovim kućama ili automobilima. Cenu je ugovarala majka, a ja bih uzimala novac i davala njoj koja je sve to koristila za potrebe domaćinstva - objasnila je jedna od ćerki

  • 21

J.M. (47) iz Gradača u Hrvatskoj optužena je za podvođenje svojih ćerki koje je pritom "prodavala" za nekoliko kutija cigareta i šaku evra.

Muškarci koji su svedočili protiv ove žene su izjavili da su dobijali dve devojke, jednu koja nije imala ni 16 godina sa bebom i bila je trudna i druga koja je imala 18. Takođe, ona je nudila još dve ćerke, najstariju i najmlađu, koja je pohađala peti razred.

Nakon ovog svedočenja i uručenja presude, majka je pobegla u BiH ili u Srbiju gde je nekada i živela.

Majka je mučenja oslobodila samo jednu od njenih pet ćerki, najmlađu, koja je tada bila beba. O razmeri trauma koje su proživljavale njene četiri starije sestre se može samo nagađati, a verujemo da je ovo iskustvo ostavile velike posledice po njih.

Sud je ovu ženu osudio za samo sedam slučajeva podvođenja, jer samo za njih postoje čvrsti dokazi zasnovani na tajno snimljenim razgovorima između majke i klijenata.

Ona je klijentu I. K. nudila seksualne usluge sa svojom 15-godišnjom ćerkom za samo 13 evra, da bi samo nekoliko meseci kasnije istu devojku prodavala za par kutija cigareta i 7 evra. Takođe, starija sestra je bila na raspolaganju klijentu A. M. za 13 evra tokom nekoliko meseci kad god bi on poželeo.

- Majka je ugovarala sve sastanke, a seksualne usluge sam pružala ja, ponekad samo i ona. Klijenti nas pokupe kod kuće pa nas vode njihovim kućama ili automobilima. Cenu je ugovarala majka, a ja bih uzimala novac i davala njoj koja je sve to koristila za potrebe domaćinstva - objasnila je jedna od ćerki.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Njihova majka je bila poznata kao žena koja muškarce sa kojim spava ne može baš lako da popamti, ali podvođenje rođenih ćerki je nešto strašno.

- Nikada nije došlo do seksa jer sam zbog godina izgubio nagon, ali smo se mazili i razmenjivali nežnosti. Dogodilo se desetak puta, ponekad od strane najmlađe, kada je ova starija bila u poodmakloj trudnoći. Mada se više puta dešavalo da me J.M. i trudna ćerka oralno zadovoljavaju - objasnio je klijent A.M.

(Telegraf.rs / Mario Pušić-Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ®

    4. mart 2015 | 14:46

    Е нећу више да читам новине!

  • Isidora

    4. mart 2015 | 14:32

    OVA ZENA JE JOS SAMO JEDAN RAZLOG ZBOG KOG TREBA UVESTI SMRTNU KAZNU! PA JA NE MOGU DA VERJEM.

  • GG

    4. mart 2015 | 14:18

    I to je majka! Unistila je decu dok su ziva. A GDE JE OTAC ILI OČEVI I ONI SU ODGOGORNI, JOS I VISE NEGO MAJKA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA