Zaboravite na platne kartice i plaćajte mobilnim telefonom uz "mPay" aplikaciju Raiffeisen banke

"mPay" aplikacija na Vašem android mobilnom telefonu pruža mogućnost da se sve vaše VISA kreditne i debitne kartice nalaze na jednom mestu, a da za sva plaćanja koristite samo svoj telefon

  • 3

Platne kartice značajno su ubrzale i olakšale proces kupovine, ali sada ih možete imati sve - na jednom mestu, u svom mobilnom telefonu!

Kako? Pomoću "mPay" aplikacije Raiffeisen banke.

"mPay" aplikacija na Vašem android mobilnom telefonu pruža mogućnost da se sve vaše VISA kreditne i debitne kartice nalaze na jednom mestu, a da za sva plaćanja koristite samo svoj telefon!

Prednosti plaćanja putem "mPay" aplikacije su brojne:

- Sami birate karticu sa kojom ćete izvršiti plaćanje

- Za aktiviranje "mPay" aplikacije nije potreban dolazak u banku "mPay" aplikaciju možete aktivirati na više različitih uređaja

- Jedinstven mPIN za sve registrovane kartice

- Sami birate režim plaćanja – sa i ili bez unosa mPIN-a

- Plaćanje se može izvršiti bez prethodnog pokretanja aplikacije

Uvođenjem ove savremene usluge Raiffeisen banka je još jednom potvrdila da ide "u korak" sa aktuelnim trendovima ne samo na našem, već i na najrazvijenim bankarskim tržištima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljube

    12. mart 2018 | 13:34

    Pre dve godine sam dva meseca bio u Shenzhenu gde mi ćerka radi već 5 godina - oni skoro oupšte više ne koriste keš, kartice relativno malo a skoro sve plaćaju aplikacijom na mobilnom telefonu. U supermarketu, u metrou, u taksiju, u restoranu ... sjajna stvar ali da bi to imalo smisla treba SVA prodajna mesta da imaju tu aplikaciju. Ovo što se najavljuje omogućiće tu uslugu samo klijentima Reifeisen banke i to kod prodavaca usluga sa kojima je banka potpisala ugovor. Suviše malo da bi bilo od koristi, bar za nekoliko godina.

  • Ilke

    25. mart 2018 | 09:59

    U Austriji ima "Blue-Code", skinete App, povežete sa svojom bankomat-maestro karticom i plaćate. Prosto izađe vam "normalan" bar kod na ekran mobilnog, prinesete čitaču bar kodova, i to je to...Nije vezana samo za jednu banku, nego je univerzalna. Usput, ovde su bankomati povezani, možete novac sa bilo kog bankomata da podignete, bez nadoknade. Nema razloga, tehnički, da ovo zaživi i u Srbiji, ali treba naterati banke, da se odreknu te zarade, "samo".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA