Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • H

    13. april 2018 | 13:46

    Moja prijateljica grkinja se cudila zasto mi ne peremo koru pomorandze pre nego sto je izrezemo! To dozivljava kao da jedemo koru od banane. Prljavu.

  • čarls bronson

    12. april 2018 | 08:30

    Mislim da je ovo samo rat uvoznika . Tako su pre par godina neki pustili vest da je limun iz Grčke i Turske otrovan i onda je profitirao uvoznik limuna iz Argentine, a ovaj citrus je sa 130,oo RSD skočio na 350,oo RSD po kilogramu u maloprodaji.

  • čarls bronson

    12. april 2018 | 08:24

    Ako nije kora za upotrebu onda ne bi trebalo da bude ni ostalo, jer nije to čokolada, omot baciš čokoladu pojedeš . Ako je taj stimulator sazrevanja ubrizgavan morao je proći i kroz koru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA