≫ 

Milion ljudi u Srbiji drhti, jer bi u svakom trenutku izvršitelji mogli da im zakucaju na vrata!

 ≫ 

Izvršitelji mogu da zaplene bukvalno sve što dužnik poseduje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Iovihvatajuzadnjivoz

    28. april 2018 | 08:08

    Moj sin je od pok. oca naslesio stan sa velikim dugom,otac nije placao komunalije,a nas dvoje s mo se razveli.Sad taj stan niti da prodamo, jer je i ocajnom stanju, a nemam para da vratim dug,raste kamata??! Nas dvoje nismo za to krivi,to ce se zloupotrwbljavati, mnogi iz opština ce tako doci do stanova,jer narod nema para!

  • Bonn

    27. april 2018 | 11:59

    I onda se drzava "ljuti", vrse pritisak. prijavljuju stanodavca (preko udruzenja podstanara), sto malo ko hoce da prijavi podstanara. Prijavis podstanara, on ode, nece da se odjavi sa vase adrese i gooodinama svi njegovi dugovi dolaze vama na naplatu, tj na vasu adresu !?? Odnesu vam npr jednom stvari (izvrsitelji),i kako onda da ponovo prijavis nove podstanare?? Meni se to desilo, NIKO me nije zastitio. Sada ce mnogi pitati da li sam placala porez za iznajmljivanje, Jesam! Stan sam kupila posle rada u inostranstvu, tj pare sam ulozila u Srbiju, ali zbog nakaradnih zakona, sve sam prodala i vratila se.

  • Dragana

    27. april 2018 | 10:45

    Kupila sam stan stambenim kreditom, ocito od prevarantkinje, starije gospodje. Agencija, advokat, ja sve smo proverili sto je moglo da se proveri. Po kupovini stana sam se uknjizila, stavljena je hipoteka banke. Mesec dana po mom useljenju, na ime bivse vlasnice, ali sada na moju adresu stigao je poziv izvrsitelja. Bivsa vlasnica i njena porodica nisu hteli da se odjave sa sada moje adrese. Ja sam im u SUP-u pasivizirala adrese. I sada, kupis stan na najposteniji moguci nacin, drhtim zbog stambenog kredita, ali i zbog izvrsitelja koji jure bivsu vlasnicu jer je imala neku radnju za koju nije placala porez i ima dug preko 2 miliona dinara. to je apsurd naseg zakona. Imam stambeni kredit, hipoteku, uknjizila sam se, pasivizirala sam im adrese...ali i dalje drhtim zbog tudjeg duga i besmislenog zakona. Meni da zaplene stvari, a ja godinama da dokazujem da nemam nikakvu krivicu!!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA