≫ 

Pljeskavice i ćevapi postaju luksuz: Veliko poskupljenje junetine, mesari u problemu

 ≫ 

Zbog izvoza junetine u Tursku i nestašice na srpskom tržištu meso za roštilj poskupelo 20 posto za mesec dana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Realista

    23. jul 2018 | 18:21

    A seljak, onaj ko to sve proizvede, i dalje krpi kraj sa krajem.

  • Nina

    23. jul 2018 | 08:05

    Za meso se ne brinem, ali hleb nam je najjeftiniji, a postaje luksuz. Nekad je pasulj I krompir bili sirotinjska hrana, a sada je samo trava dostupna sirotinji ( ima je, pada kisa).

  • Alek

    23. jul 2018 | 05:53

    Izvoze jeftino da dođu do deviza, a nadoknadu do zarade plaćamo kao i obično, mi potrošači.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA