Veliko priznanje za kompaniju Bogoljuba Karića: Nagrada "The World Finance 100" kao potvrda uspešnog poslovanja (FOTO)

Nagrada koju držim je za mene jako posebna i podseća me ne samo na 100 najuticajnih i najboljih kompanija u svetu već na sam trud i sav znoj koji se na kraju isplatio i za koji sam zahvalan svojoj porodici, prijateljima i partnerima - poručio je Karić

  • 27
Bogoljub Karić Foto: Milena Đorđević

Svake godine "World Finance" sastavlja listu 100 kompanija i biznismena, koji su odlični u oblastima kojima se bave. Lista predstavlja novu poslovnu elitu, koju čine preduzetnici čije vizije i preduzimljivost oblikuju svet finansija, biznisa i tehnologije. Među laureatima je i kompanija Bogoljuba Karića.

"The World Finance 100" slavi one koji su dostigli vrhunac u širokom spektru ekspertiza, kao i kompanije ali i pojedince koji uspešno vode svoj posao.

Istraživačka zajednica "The world finance 100" procenjuje sugestije čitalačke publike istoimenog magazina, ali i istražuje i analizira nove trendove kako bi otkrila najbolje i najsjajnije pionire današnjeg sveta biznisa.

- Nagrada koju držim je za mene jako posebna i podseća me ne samo na 100 najuticajnih i najboljih kompanija u svetu već na sam trud i sav znoj koji se na kraju isplatio i za koji sam zahvalan svojoj porodici, prijateljima i partnerima.

Tako da dragi moji, svaki trud se na kraju isplati... Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je Karić na Instagramu, držeći u rukama veliko priznanje.

 
 
 
View this post on Instagram
Dragi moji, Nagrada koju držim je za mene jako posebna i podseća me ne samo na 100 najuticajnih i najboljih kompanija u svetu već na sam trud i sav znoj koji se na kraju isplatio i za koji sam zahvalan svojoj porodici, prijateljima i partnerima. The World Finance 100 slavi one koji su dostigli vrhunac u širokom spektru ekspertiza, kao i kompanije ali i pojedince koji uspešno vode svoj posao. Svake godine World Finance sastavlja listu 100 kompanija i biznismena, koji su odlični u oblastima kojima se bave. Lista predstavlja novu poslovnu elitu, koju čine preduzetnici čije vizije i preduzimljivost oblikuju svet finansija, biznisa i tehnologije. Istraživačka zajednica The world finance 100 procenjuje sugestije čitalačke publike istoimenog magazina, ali i istražuje i analizira nove trendove kako bi otkrila najbolje i najsjajnije pionire današnjeg sveta biznisa. Tako da dragi moji, svaki trud se na kraju isplati... Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić🙏🏻♥️💜💙👍🏻A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    21. mart 2019 | 10:10

    BRAVO !!! SVE CESTITKE !!! ALI ETO NASI TEK U SVETU MOGU DA SE DOKAZU A SRBIJI TAKVI LJUDI JOS NISU POTREBNI NI JEDNOJ VLASTI-ZALOSNO!!!!

  • Milena23

    21. mart 2019 | 10:24

    Ovaj covek toliko zraci harizmom i sarmom da nije ni cudo sto dobija ovakva priznanja!!!

  • Cce

    21. mart 2019 | 10:19

    Tužno je što se ovom čoveku ne dozvoljava da gradi po Srbiji, da ulaže u Srbiju. Vlast treba da se stidi da čovek sa ovakvim priznanjem u Srbiji ne sme da sagradi ni kućicu za kera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA