≫ 

Reakcija Elektroprivrede Srbije povodom požara u Nišu

Uzrok požara je nemar nekog građanina koji je u više navrata palio vatru i kontejnere koji su se nalazili u blizini ovog objekta

  • 9

Milorad Grčić, v. d. direktor "Elektroprivreda Srbije" oglasio se povodom požara u zgradi Elektrodistrubucije Niš:

U požaru koji se dogodio u trafostanici "Centar 2" i zgradi elektrodistribucije u Nišu, načinjena je velika materijalna šteta. Međutim, najvažnije je da je zahvaljujući prisebnosti zaposlenih sprečen gubitak ljudskih života.

EPS investira 500 miliona evra u obnovu HE do 2025!

Uzrok je nemar nekog građanina koji je u više navrata palio vatru i kontejnere koji su se nalazili u blizini ovog objekta. Međutim, ovo je još jedan dokaz da je premijer Aleksandar Vučić apsolutno u pravu kada kaže da moramo menjati našu svest.

Moramo shvatiti da kada uništavamo nešto, uništavamo svoju i imovinu svih građana. Kada neko ukrade ogradu sa autoputa koji građani čekaju decenijama, ukradena je ne samo imovina veći deo ostvarenog sna o autoputu. To mora da se prekine, a sredstva od popravke bolje je uložiti u nove infrastrukturne objekte nego što moramo da po dva puta plaćamo iste stvari, a sve zbog nečijeg nemara i neodgovornosti.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    19. novembar 2016 | 10:40

    Interesantan zakljucak.Palili kontejner a pozar izbio na drugom spratu.

  • Zoran Prvulovic

    23. novembar 2016 | 06:32

    A gde su vam bili cuvari i obezbedjenje a imali ste i kamere, da slucajno nije pozar uzrokovan neispravnim instalacijama ili ukljucivanjem previse grejalica ??

  • VladimirR

    20. novembar 2016 | 09:05

    Sve nešto mislim da nam bezbednost nije na nivou. Ako beskućnica paljenjem kontejnera može napraviti ovakvu havariju iz nehata, šta bi mogao neki zlonamerni terorista?! Čemu fakulteti za bezbednost i brojne službe koje su uspostavljene zarad očuvanja resursa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA