Poziv građanima za očitavanje brojila

Zajedno protiv širenja korona virusa

  • 3
EPS Logo

Foto: EPS

„Elektroprivreda Srbije“ će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite. Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlјe građana „Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.  Adrese za distributivna područja su: područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs,  za područje Kralјeva prijavastanja.kv@eps.rs, za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs, EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nepoznati citac

    30. mart 2020 | 17:30

    A sta ako neko od citaca ima neku hronicnu bolest I u toku citanja,ne daj boze,zakaci virus?Da li takvi moraju da rade?A ako ne budu radili,da li ce ostati bez posla ili ce im se smanjiti plata ?

  • Milica

    1. april 2020 | 07:26

    Kako misli EPS da se u soliterima i zgradama gde ima puno stanova, ocitaju brojila, zar svako od stanara da otkljucava elektro ormar gde su strujomeri, ili da upravnik zgrade ide od stana do stana i popisuje maticne brojeve, to je sve rizicno i opasno, kako se cuvaju radnici citaci od virusa, tako i upravnici zgrada i stanari. Bolje da se ne čitaju. strujomeri 1.4, vec sledećeg meseca, ionako se nece placati racun za struju sada, zbog Korone virusa.

  • Vidosava Golubovic

    2. april 2020 | 12:51

    Molim Vas za odgovor na pitanje: kada i kako ce EDB stici da pregleda sve mejl adrese ,kako cemo i kada dobiti racune..unapred zahvaljujem na odgovoru V.Golubovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA