Vreme čitanja: oko 2 min.

MONSTRUM IZ BATAJNICE KLAO SVINJE: Novi detalji o Kneževiću koji je optužen da je mačetom ubio komšiju!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Supruga ubijenog Stevana Katilovića, koja je i svedok ubistva prepoznala je ubicu, a njenu priču potvrdili su i DNK tragovi sa mesta zločina. Ubica je bio kasapin po zanimanju, baš kao i optuženik za ubistvo Tijane Jurić

  • 21

Petar Knežević (64)  uhapšen je zbog sumnje da je mačetom ubio komšiju Stevana Katilovića (35) zbog bezazlene svađe. Kako mediji prenose Knežević, koji je osumnjičen za ovo strašno ubistvo je kasapin, baš kao što je i bio ubica male Tijane Jurić.

Knežević je prvo priveden prekjuče, a zatim ga je supruga preminulog, koja je i svedok događaja prepoznala. Ipak, policiji njeno prepoznavanje nije bilo dovoljno, već su sačekali i DNK analize, posle kojih nije bilo sumnje da treba da zadrže u pritvoru Kneževića.

OVA BUDALA MI OTKINU NOS: Poslednje reči ubijenog Stevana, žrtve kasapina iz Batajnice!

Sin osumnjičenog je bio zaprepašćen saznanjem da bi njegov otac osumnjičen za ubistvo.

Foto: Facebook/Steva Katilovic Foto: Facebook/Steva Katilovic

- Ne znam šta da vam kažem. Šokiran sam. Moj otac nikada nije ni mrava zgazio! Siguran sam da je policija pogrešila. On je prolazio tom ulicom kada se dogodilo ubistvo, jer je išao u posetu tetki koja tamo stanuje. Kada se vratio kući pričali smo o ubistvu i nijednog momenta nisam primetio nešto što bi moglo da ukazuje da on ima veze sa tim. Pitajte celu ulicu, svi znaju da se moj otac nikada nije posvađao ni sa kim, a kamoli potegao nož - rekao je juče novinarima Petrov sin, Aleksandar (39) ispred porodične kuće u Batajnici, nedaleko od mesta gde je ubijen Katilović.

PREREZAO MU MAČETOM NOS I ISEKAO PREPONE: Jezivi detalji svirepog ubistva u Batajnici!

On ja, takođe, objasnio da dodatno sumnja da je strašno ubistvo počinio njegov otac, jer je žana ubijenog odmah rekla policiji da je ubica imao dugačku bradu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Moj otac nikada u svom životu nije imao mačetu, dugačku bradu, niti ima zelenu "vijetnamku" koju je opisala žena ubijenog. Imali smo mnogo noževa u kući jer je otac klao svinje, ali ne i mačetu - rekao je sin uhapšenoga za "Alo".

Hapšenje Petra kneževića ostavilo je u neverici gotovo čitavu Batajnicu, a prve komšije ostale su šokirane vešću.

NASMRT IZBO MUŠKARCA (35) MAČETOM U BATAJNICI: Zbog bezazlene svađe u saobraćaju!

- Peru znam celoga života, odrasli smo zajedno. Ne mogu da poverujem da je on ubica! Uvek je bio miran i nenasilan, ne znam da li se ikada posvađao sa nekim. kada je ostao bez posla u "Ikarbusu", bavio se poljoprivredom, a gajio je stoku i živinu. Komšijama je klao svinje i uvek pomagao kada je trebalo nešto da se radi. To ne može da bude on - pričale su komšije.

Foto: Facebook/Steva Katilovic Foto: Facebook/Steva Katilovic

Stevan Katilović je ubijen 16. februara posle kraće svađe u saobraćaju. Stevan i njegova supruga nena su izlazili sa parkinga, kada im je na put stao čovek. nastala je svađa, Stevan je izašao iz automobila, a muškarac je izvadio mačetu i mladiću najpre isekao nos, a zatim ga je ubo u desnu preponu, zbog čega je na smrt iskrvario.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    22. februar 2015 | 08:58

    Gospode ispade da je mnogo vise ludaka i monstruma na ulici nego u ludnici ; a posebna prica ispadose divni mirni ljudi koji ni mrava nisu zgazili

  • Blade

    22. februar 2015 | 07:21

    Nisu svi agresivni,cesto su najvece psihopate najmirnije i najumilnije..

  • M.K

    22. februar 2015 | 08:21

    Ma svi su oni mirni i nenasilni..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA