KO JE UPUCANI SRPSKI MENADŽER: Jedan od braće Bambalić pre devet godina ranjen u svom kafiću!

Nenad i njegov brat Predrag Asanović dobili su menadžersku licencu FIFA od Fudbalskog saveza Srbije. Nakon godina privedenih na beogradskom asfaltu, skrasili su se i posvetili legalnom biznisu, a zastupali su i nekoliko poznatih fudbalera

  • 5

Fudbalski menadžer Nenad Asanović (45) upucan je jutros oko 9 sati u Ulici kneza Višeslava. Njega je ranio za sada nepoznati napadač koji je iz vatrenog oružja ispalio nekoliko metaka i ranio ga u nogu.

Ranjen fudbalski menadžer Nenad Asanović!

Nenad i njegov brat Predrag su u javnosti poznati kao braća Bambalić, a obojica su dobili menadžersku licencu FIFA od Fudbalskog saveza Srbije. Nakon godina privedenih na beogradskom asfaltu, braća Bambalić su se skrasili i posvetili legalnom biznisu, a zastupali su nekoliko poznatih fudbalera. Nenad Asanović zastupa igrače Partizana, a njegov brat Predrag fudbalere Crvene zvezde i Čukaričkog.

Imena braće Asanović, prema pisanjima medija, nisu vezana za seriju obračuna tokom devedesetih godina, ali oni su ostali u vezi sa nekima od najjačih ljudi u srpskom podzemlju.

Foto: MNPress Foto: MNPress

Oni se posredno pominju u Beloj knjizi MUP-a Srbije i to u kontekstu Beograđana koji su u kontaktu sa Predragom Tarbukom iz Novog Sada, vođom jedne od tamošnjih grupa, kojoj se pripisuju krađe i preprodaja automobila.

Nenad Asanović je teško ranjen 2006. godina u svom kafiću "Bambino" u Ulici Blagoja Parovića, kada je u lokal ušao maskirani napadač, razmenio par reči sa Asanovićem, a zatim ga upucao. Asanović je pre napada sedeo sa fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Trajkovićem za šankom kafića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teletabis

    28. april 2015 | 13:29

    Ovaj baš liči na srpskog menadžera!!!

  • tzv "menadzeri"

    28. april 2015 | 14:13

    Vidi se po faci da je neki dobar i posten covek. Verovatno mravanikad nije zgazio

  • Pljevljak

    28. april 2015 | 18:16

    Brat Zvezda brat Partizan. Brat bratu naš fudbal je zbog toga tu gde je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA