Saslušanje Dušana Rankovića na Zakintosu odloženo za sutra: "Spremamo odbranu, on nije kriv"

Do pomeranja je došlo radi pripreme odbrane, rekla je branilac optuženog Zora Dobričanin Nikodinović, koja smatra da se njen branjenik našao "u pogrešno vreme na pogrešnom mestu"

  • 3

Saslušanje u istrazi jednog od osumnjičenih - Dušana Rankovića - za prebijanje nasmrt američkog turiste na grčkom ostrvu Zakintos prošlog petka odloženo je za sutra u 17 sati.

Advokat uhapšenih Srba na Zakintosu: Pokojni Henderson je PUNOM FLAŠOM udario Dušana i razbio mu glavu!

Saslušanje je odloženo radi pripreme odbrane rekla je Tanjugu Rankovićev branilac Zora Dobričanin Nikodinović, koja je juče doputovala na Zakintos i posetila Rankovića u pritvoru.

Nakon razgovora sa branjenikom Dobričanin je prenela da je kobne večeri sve počelo ne zbog banalnog selfija, kako je to predstavljano do sada, već je, kako kaže, pokojni Amerikanac punom flašom gađao i udario u glavu Dušana Rankovića posred čela.

- Od siline udarca flaša se razbila, načinila mu još nekoliko povreda po licu od čega je njemu ''pao mrak na oči'' - cela glava mu je bila oblivena krvlju, i usled toga je zadobio potres mozga - navela je Dobričanin, dodajući da je i devojka, srpskog porekla, koja je bila pored u lokalu takođe obilno krvarila.

Prema njenim rečima, sve što je potom usledilo može se opisati rečima "u pogrešno vreme na pogrešnom mestu".

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA