Na dnu okeana, slep, tražim ih: Jauk supruga trudnice Ivane iz Niša, koji je sa njom sahranio i bebu (FOTO)

- Molim se i nadam u pomoć Boga da ih što pre nađem, ili sam zaslužio da živ gorim u ovom "životu" - napisao je ozmeđu ostalog Aleksandar

  • 0

Patnja Aleksandra Kostića, supruga trudnice Ivane Kostić (32) iz Niša, koja je sa svojom bebom Verom preminula krajem prošlog meseca, ne jenjava. Naprotiv, tek se zahuktava i to toliko da ne može da spava, a kako kaže, njegove rane nijedan melem ne može da izleči.

Neverovatno: Suprugu preminule trudnice Ivane Kostić nisu hteli da prime zahtev za izdavanje medicinske dokumentacije!

Otac preminule trudnice Ivane iz Niša prvi put progovorio nakon smrti ćerke. Evo šta je poručio

Svoju bol Aleksandar, koji je u nepunih nedelju dana izgubio i suprugu i tek rođenu ćerku, podelio je noćas na Fejsbuk grupi Pravda za Ivanu i Veru, koja je i osnovana kako bi se razotkrio svaki detalj Ivaninon lečenja, u čiju se ispravnost sumnja.

- Noć... Teška i hladna... Ista je kao najveća dubina okeana, beživotno crna. Za stolom sedimo one, žižak i ja. Do dna duše bol je toliko velika, jaka i duboka. Ni jedan melem ne može da zaustavi otvorenu bol, bol koja krvari. Na dnu okeana, slep, tražim ih i tražim i tražim... i nema ih. Molim se i nadam u pomoć Boga da ih što pre nađem, ili sam zaslužio da živ gorim u ovom "životu" - napisao je Aleksandar.

Ivana je bila u sedmom mesecu trudnoće kada je zbog komplikacija upućena iz Niša na dalje lečenje u bolnicu u Višegradskoj gde se 25. juna porodila carskim rezom. Tri dana kasnije, 28. juna na Institutu za neonatologiju preminula je njena beba Vera, a ubrzo za njom i ona - 2. jula.

Komisija koja je formirana po nalogu direktora Kliničkog centra Niš Zorana Radovanovića ustanovila je da je žena koja je bila u 27 nedelji trudnoće lečena po svim protokolima te da je zrok smrti takozvani Bud Chiari sindrom, odnosno tromboza hepatičnih krvnih sudova.

Foto-ilustracija: pixabay.com

KONAČNO: Prava istina o smrti trudnice iz Niša, ovo je izveštaj komisije Kliničkog centra

Najbolja drugarica tragično preminule porodilje iz Niša: Do tragedije je došlo nizom okolnosti (FOTO)

Prethodno je i Komisija niškog Doma zdravlja gde je Ivani vođena trudnoća, takođe, saopštila da ova ustanova nije odgovorna za tragičan ishod njenog lečenja.

Povodom ove tragedije formirana je i FB grupa pod nazivom “Pravda za Ivanu i Veru” čiji članovi traže odgovornost zbog smrti porodilje i njene bebe.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA