JEZIVI DETALJI UBISTVA POZNATOG BIZNISMENA: Ubica Predragu pucao u glavu na 5 metara od kuće

Perić je pronađen ispred zgrade tehničkog pregleda “Perić trade”, koji je u njegovom vlasništvu, na svega tridesetak metara od puta Vladičin Han - Surdulica

  • 25

Biznismen iz Surdulice Predrag Perić (47) pronađen je mrtav u lokvi krvi u selu Žitorađe kod Vladičinog Hana, a kako se pretpostavlja ubijen je iz vatrenog oružja, piše Informer.

U Vladičinom Hanu ubijen poznati biznismen: Muškarac pronađen u lokvi krvi

Perić je pronađen ispred zgrade tehničkog pregleda “Perić trade”, koji je u njegovom vlasništvu, na svega tridesetak metara od puta Vladičin Han - Surdulica.

Za sada nepoznati ubica pucao je Periću u glavu.

Na lice mesta su policijske ekipe, a uviđaj je još u toku.

Iako su tropske temperature napolju, Perićevo telo je još uvek na mestu ubistva, delom prekriveno belim čaršavom, pošto se čekaju ekipe Zavoda za sudsku medicine iz Niša, kako bi se uradila odbdukcija.

Perić je živeo sam u stanu u objektu gde je i vodio poslove tehničkog pregleda i registracije vozila.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Komšije imaju samo reči hvale za njega, a jedna od njih Koviljka Simonović, čija je kuća u samom susedstvu zgrade ispred koje se dogodilo ubistvo, ne može da govori od šoka.

- Ne mogu da verujem šta se desilo, ništa nismo čuli, ništa nismo ni znali, sve dok nam policija ujutru nije zakucala na vrata. Predrag je bio najbolji komšija, kakav se samo poželeti može. Kad god nam je nešto trebalo, pomagao nam je, uvek smo pričali, javljao se kad god me vidi, strašno je ovo što mu se dogodilo, da takav dobar čovek ovako završi svoj život, ne mgu da zamislim, ali na žalost, to je istina - kaže Simonovićeva.

I ostali meštani Žitorađa su u šoku, ali ne žele javno da govore o Perću i o sudbini koja ga je zadesila. Većina njih se povukla u svoje kuće i ne izlazi vani.

Foto: Telegraf

Niko od članova porodice Perić nije bio prisutan u nedelju pre podne na mestu gde se desilo ubistvo, a prema raspoloživim informacijama otac Predraga Perića je dolazio do mesta zločina, ali se u međuvremenu vratio u Surdulicu.

Predrag Perić poznati je biznismen kako u Surdulici, tako i u Vladičinom Hanu.

Policija i Više javno tužilaštvo u Vranju najavili su da će ostale detalje o ovom događaju saopštiti kada se završi uviđaj.

(Telegraf.rs / Informer/ Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA