≫ 

Žena (28) koja se obesila u Kladovu tajnu svoje tragedije odnela u grob: Nije mogla da zatrudni, pa nije htela da živi s tim

B. B. i njen suprug su od pre dve godine, koliko su u braku, pokušavali da dobiju dete. Nedavno im je propao pokušaj vantelesne oplodnje, a novi je bio zakazan za septembar

  • 0

Radnica Zdravstvenog centra u Kladovu B. B. (28), koja je juče pronađena obešena u svom stanu,  i pored koje je pronađena veća količina praznih bočica u kojima su bili lekovi, izvršila je samoubistvo jer, navodno, nije mogla da ostane u drugom stanju, pišu Večernje novosti.

Samoubistvo u Kladovu: Žena (27) se predozirala lekovima, pa se obesila

- Telo B. B. je pronašao njen suprug - kaže izvor blizak istrazi:

- On se vratio sa posla, a kada je pokušao da uđe, vrata stana bila su zaključana iznutra.

Suprug je zatim otišao do prozora i kroz staklo ugledao jeziv prizor.

- Video je da mu je supruga obešena - nastavlja sagovornik Novosti:

- Odmah je provalio u stan i skinuo suprugu sa vešala. Pokušao je da je reanimira, ali nije uspeo. Pozvao je, potom, policiju i Hitnu pomoć, čije su ekipe brzo stigle na lice mesta.

Foto: Telegraf

Lekari su posle nekoliko pokušaja reanimacije mogli samo da konstatuju smrt.

- B. B. i njen suprug su od pre dve godine, koliko su u braku, pokušavali da dobiju dete. Nedavno im je propao pokušaj vantelesne oplodnje, a novi je bio zakazan za septembar. Pretpostavlja se da je to bio motiv da ova mlada žena digne ruku na sebe, ali to niko ne može sa sigurnošću da potvrdi, jer B. B. nije ostavila oproštajno pismo. Tajnu zašto je presudila sebi odnela je u grob.

S druge strane, prijatelji ovog bračnog para kažu da je B. B. uvek bila nasmejana i da samo ona zna zašto je odlučila da digne ruku na sebe.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

- Ona i njen suprug su radili na određeno vreme i bili su u stalnoj neizvesnosti da li će ostati na poslu. Pre mislim da je ta neizvesnost bila motiv da moja drugarica presudi sebi - kazala je jedna prijateljica nesrećne žene.

B. B. se pre nekoliko godina doselila u Kladovo. Tu je upoznala sadašnjeg muža.

- Nedavno su im roditelji pomogli da kupe i srede stan u Kladovu. Bili su srećni. Znam da su pokušavali da dobiju dete, ali ne želim da verujem da je to motiv da moja prijateljica digne ruku na sebe... - ispričala je drugarica nesrećne žene.

(Telegraf.rs / Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA