Selo kod Kruševca zavijeno u crno: Stefan (26) se udavio, a samo nekoliko dana pre je ubijen muškarac u istom mestu

U vodu je najverovatnije upao kada mu je pozlilo

  • 5

Telo mladog frizera Stefana Mihajlovića (26) pronađeno je juče u Južnoj Moravi, u selu Sušica kod Kruševca. Ova tragedija ponovo je zavila u crno selo u kom se pre nekoliko dana desilo i ubistvo u kom je nestao još jedan mladi život.

Užas kod Kruševca: U Južnoj Moravi pronađeno beživotno telo mladića (26)

Telo Stefana Mihajlovića pronađeno je u reci i na njemu nije bilo tragova nasilja. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon autopsije, ali pretpostavlja se da je mladiću pozliko dok je u ranu zoru pecao.

- Stefan je bio strastveni pecaroš, zato je najverovatnije i bio na obali reke kod sela Stevanac, u čijem je ataru pronađeno beživotno telo. U vodu je najverovatnije upao kada mu je pozlilo - pričaju stanovnici ovog sela.

Ispituje se da li je Mihajlović doživeo epi napad ili mu je pozlilo iz nekog drugog razloga.

Bio je talentovani frizer i vlasnik salona koji se nalazi u Kruševcu. Vrata salona sada su zaključana, jer je Stefan u njemu radio sam.

Pokojni mladić zimus je nizao uspehe na Otvorenom šampionatu frizera u Beogradu i bio je pobednik u kategoriji muške frizure za venčanje i drugi u kategoriji muške frizure za svadbeni dan.

Komšije dodaju da su jako potresene smrću ovog mladića koji se nedavno oženio i dobio ćerkicu.

- Prekjuče nam je pričao kako je srećan što se skućio sa Duškom i ima predivnu ćerkicu, a sada ga nema - komentarišu komšije.

Stefan će biti sahranjen u četvrtak na groblju u Sušici.

Podsećamo, u subotu uveče u samom centru Sušice Čedomir Smiljković (71) hicem iz lovačke puške ubio Ivana Mijajlovića (38) jer je sumnjao da je on ljubavnik njegove unuke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA