≫ 

TRI GODINE KANTRIMENA: Misterija koja i dalje trese Srbiju i teorija o pogibiji Luke Jovanovića u koju se ne veruje

To znači da se opet vraćamo na početak priče i nikad odgovoreno pitanje: ko je vlasnik "kantrimena" i gde je na kraju auto završio?

  • 36

Mnogi su za automobil "kantrimen" prvi put čuli nakon gaženja Luke Jovanovića (21) na Brankovom mostu 25. jula 2014. godine, slučaj koji je bez obzira na na to što je počinilac Marko Milićev osuđen na 4,5 godine robije, i dalje trn u oku javnosti iz jednostavnog razloga - AUTO NIKADA NIJE PRONAĐEN!

KO JE UBIO LUKU? Pomaci u istrazi, policija ima snimke?! Podrška roditeljima i policiji u pronalaženju počinioca u 17 h na Brankovom mostu

GODINU DANA OD SMRTI LUKE JOVANOVIĆA: Kobni "kantrimen" još uvek nije pronađen

Kum Marka Milićeva čuva skrovište kantrimena

Da se vratimo na početak priče.

Petnaest dana nakon ove nesreće, 10. avgusta, Milićev je sa svojim pasošem pobegao iz zemlje preko Istanbula u Kinu. Ministarstvo unutrašnjih poslova 18. avgusta saopštilo je ko je Lukin ubica koji je pobegao sa mesta nesreće, a mesec dana kasnije, 1. septembra, Milićev je uhapšen u Kini u kojoj se skrivao. Sedam dana potom, 07. septembra, deportovan je nazad u Srbiju.

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

Osim njemu, sudilo se i njegovom kumu, Bratislavu Vesoviću, koji je osuđen na godinu dana zatvora jer mu je pomogao da se krije posle nesreće i da sakrije "kantrimena", kao i taksisti Saši Jankoviću, koji je zbog toga što je video da je "kantrimen" učestvovao u nesreći, ali je nije prijavio dobio je 7 meseci, odnosno uslovno dve godine.

Za sve to vreme, Lukini otac Darko i maćeha Sanja svakodnevno su protestovali na Brankovom mostu, tražeći pravdu za svog sina, ali i pooštravanje kazne za one koji pobegnu sa mesta saobraćajne nezgode.

Takođe, u tom periodu umnožavale su se i TEORIJE ZAVERE.

Pitanja poput "kako bezbednosne kamere nisu zabeležile ništa, kako je vozač "kantrimena" uspeo da pobegne, kako se objašnjavaju protivrečne izjave Milićevog društva i saučesnika iz automobila, zašto "kantrimen" i posle njegovog saslušanja i dalje nije pronađen, kako je Milićev pobegao i zašto je dobio smešnu zatvorsku kaznu od 4,5 godine" samo su se množila i stvarale pogodno tle za razvitak sumnji.

Jedna od najčešće ponavljanih teorija zavere je da je Snežana, supruga proslavljenog srpskog košarkaša i zvezde NBA Vlade Divca zapravo upravljala "kantrimenom", ali da su svojim uticajem uticali na čitav ishod. Tada su mediji objavili da je njeno vozlo imalo oštećenje sa desne strane, zbog čega su ga i dovodili u vezu sa slučajem "kantrimen".

Foto: Telegraf

OTAC ŽELI SAMO JEDNO - DA SAZNA ISTINU

Na kraju, kao so na ranu za unesrećenu porodicu Jovanović, pominje se da bi Marko Milićev u septembru ove godine nađe na slobodi. Takva mogućnost se nazire usled prava na uslovni otpust, pogotovo s obzirom na to da se dobro vlada u KPZ "Zabela" gde je počeo da radi, nije kršio disciplinske norme

- Da je kazna bila viša, i te dve trećine kazne bi bile više. Ja bih jedino od tog čoveka voleo da čujem istinu. Da li će to reći u zatvoru ili na slobodi, manje je važno  - izjavio je Darko Jovanović, koji očigledno i dalje veruje u ono što je govorio: da je očigledno da je neko dovoljno moćan i dovoljno bogat uspeo da sve zataška.

To znači da se opet vraćamo na početak priče i nikad odgovoreno pitanje: ko je vlasnik "kantrimena" i gde je na kraju auto završio?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    10. avgust 2017 | 15:08

    Sramota...jadni roditelji...evo,jedan od razloga zašto je Srbija satrap I maćeha svojim gradjanima...

  • ŠEVA

    10. avgust 2017 | 15:54

    Ja ga ne bih pustio dok ne kaže čiji je kantrimen i onda ponovo suđenje ...doživotna robija prinudni rad da čisti kenjare po Srbiji.

  • MBozic

    10. avgust 2017 | 15:10

    Čovek pati i predoseća da tu nešto žestoko ne štima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA