Čedomorka se branila rečima koje lede krv u žilama! Zbog jezivog zločina u Vrbasu zanemela cela Srbija

Zbog čega je dete zamotala u ćebe i stavila u orman, pa bacila u smeće, nije objasnila

  • 17

S.M. (33) iz Vrbasa, osumnjičenoj za ubistvo bebe koje je pronađeno na deponiji, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u tom gradu je na predlog tužilaštva odredio pritvor od 30 dana, pišu Novosti.

Potresne reči radnika koji je našao mrtvu bebu na deponiji: Telo poplavelo, naduveno, prizor koji neću nikad zaboraviti

Umotala bebin leš u ćebe, stavila ga u ormar, pa ga kasnije bacila u kontejner: Zastrašujuća izjava majke čije je mrtvo novorođenče pronađeno na deponiji

Majka petoro dece, sumnjiči se za smrt novorođenčeta čije je beživotno telo pronađeno u ponedeljak, pišu Večernje novosti koje nezvanično saznaju da S.M. posle privođenja nije mnogo govorila o zločinu, kao ni kako se prethodne srede porodila u porodičnoj kući.

Ona je nekoliko puta ponovila da nije usmrtila svoju tek rođenu bebu, te da je dečak rođen mrtav, odnosno da nije disao na porođaju.

Kako prenose Novosti, ponavljala je reči "Nisam ubila svoje dete".

Zbog čega je dete zamotala u ćebe i stavila u orman, pa bacila u smeće, nije objasnila.

Mrtvo dete je na gradsku deponiju dospelo sa ostalim đubretom koje su radnici komunalnog preduzeća iz Vrbasa pokupili iz kontejnera sa gradskih ulica.

Foto: Telegraf

Prilikom sortiranja smeća u ponedeljak oko 9.30 sati, uočili su beživotno telo i odmah alarmirali policiju, a nekoliko sati kasnije S.M. je uhapšena pod sumnjom da je usmrtila dete prilikom porođaja.

Njeni ukućani (suprug, petoro dece, svekar i svekrva) nisu ni znali da je u drugom stanju, niti da se sama porodila u sobi. Tog 9. avgusta im se požalila da jako krvari, zbog čega su je odveli u bolnicu u Vrbas, gde je ostala do petka 11. avgusta.

Od tada je bila slaba i malaksala, i nije ustajala iz kreveta.

- Potpuno je posvećena porodici i deci. Muž joj radi kao autoprevoznik i često je odsutan od kuće, tako da je ona najviše brinula o mališanima od kojih najmlađe ima četiri, a najstarije 11 godina. Porodica joj je pomagala, ali je najveći deo tereta bio na njenim plećima - kaže poznanica i dodaje da niko, pa n porodica, ne može da veruje u sumnje koje se S.M. stavljaju na teret.

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    16. avgust 2017 | 08:56

    Муж није видео да је трудна?. Ма немојте молим вас. Па валда је још неко био трудан па зна како то изгледа?. То су приче за малу децу. Па нису ни за њих.

  • str

    16. avgust 2017 | 09:25

    Gde su reci koje "lede krv u zilama"?

  • Nebitno

    16. avgust 2017 | 09:49

    I nista mi ovde nije jasno...kako mozes da dodjes u bolnicu...vide da si se porodila..nema evidencije o trudnoci...nema bebe i oni te puste kuci...meni ovde nesto nestima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA