≫ 

Totalna ludnica kod Svilajnca: Muž, dever, jetrva i svekar jurili odbeglu snajku, policija ih sve pohvatala

Meštani Bobova bili su iznenađeni kada su četiri osobe otele jednu ženu i odvele je u nepoznatom pravcu

  • 28

Jedna porodica iz Požarevca (prezime poznato redakciji) je u selu Bobovo kod Svilajnca izazvala pravu pometnju. Naime, muž, svekar, dever i jetrva jurilo je odbeglu snajku, što je rezultovalo filmskom poterom i privođenjem četiri osobe.

Njih tri su objasnile nasilje prema ženama: Poslušajmo njihove jake reči pre nego što se desi još jedan horor!

Meštani Bobova bili su iznenađeni kada su četiri osobe otele jednu ženu i odvele je u nepoznatom pravcu. Ispostavilo je da su oni preoteli snajku koja je pobegla od nevenčanog muža.

Posle četri sata potere policija ih je našla nadomak Požarevca, sakrivene kod rođaka, i sve ih uhapsila, dok su snajku vratili kod prijatelja u Bobovo, kod kojih je pobegla od muža nasilnika, pišu "Alo".

Porodica iz Požarevca đuture je krenula u poteru za snajkom čim je dobila dojavu da je u selu Bobovo kod Svilajnca i da joj je drug ponudio hranu i krov nad glavom dok ne obezbedi ćerku (5) i sina od 17 meseci.

U poteru za N. S. (26), koja je sedam godina živela nevenčano sa N. I. u Požarevcu, krenuli su njen muž, svekar P. I, jetrva J. S. (25) i dever S. I. Oni su 4. avgusta, oko 17.30 upali u kuću S. S. iz Bobova i na silu oteli ženu.

S. S. i njegov sin tvrde da ih je porodica iz Požarevca napala i da su ženu, koja je pobegla zbog nasilja u porodici, izvukli kroz prozor i na silu ugurali u automobil.

- Muž me je godinama tukao i maltretirao! Pobegla sam 20. jula od kuće i prijavila policiji i Centru za socijalni rad da napuštam muža zbog maltretiranja i da moram da ostavim ćerku od pet godina i sina od 17 meseci dok ne nađem krov nad glavom. Posle hapšenja muža dovela sam i decu u Bobovo, ali se plašim da će me on ubiti čim ga puste iz pritvora! - kaže N. S.  i dodaje da je posle otmice preživela pravi pakao.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    19. avgust 2017 | 09:13

    Nema tu nasilja otišla kod ljubavnika

  • Nenad

    19. avgust 2017 | 10:20

    99% ljubavnik je taj drug mozda je zato muž i maltretirao žene su lukave i pokvarene u glavnom mada ne mora sve to znaciti da je tako.

  • jugos

    19. avgust 2017 | 10:21

    Nasilje verovatno postoji kao i ljubavnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA