Jasmina proživljava pakao sa bivšim mužem: Brutalno ju je pretukao u bolnici, ima hematome po celom telu - "sledeći put će da me ubije!" (FOTO)

Bivši muž joj je naneo teške telesne povrede, više naprsnuća na glavi i hematome po celom telu

  • 29

Jasmina Dabetić (35) iz Prokuplja koju je bivši muž Igor I. iz okoline Prokuplja brutalno pretukao u četvrtak na odeljenju ginekologije Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju kaže da čitavu noć nisu spavali i da se plaši za svoj i život svoje dece. Sigurna je da će Igor, kog policija još uvek nije pronašla, sledeći put da je ubije!

Pretukao bivšu suprugu na ginekologiji posle porođaja, slomio joj jagodičnu kost, pa pozvao policiju u Prokuplju i rešio da se preda! (FOTO)

Ono što je najgore je činjenica da je više puta od događaja zvala policiju, naglašavala da se plaši za svoj život, ali tek danas oko 10.30 časova pojavili su se policajci i pozvali je da dođe u stanicu policije i da izjavu, zajedno sa petnaestogodišnjom ćerkom koja je svedok.

- Molim ih već deset sati da me zaštite. Celu noć nismo smeli da spavamo, jer Igora nisu pronašli. Na svaki šum se okrećemo i strepimo i deca i ja da ne upadne, jer zna gde živimo. Sa njim je i jedno od petoro naše dece. Ono što je najgore je da sam ga još dok smo bili u braku više puta policiji prijavljivala za nasilje.

Pre godinu dana je na sred ulice pretukao našeg najstarijeg sina, ali do sada niko nije intervenisao. Šta treba da se desi, da me ubije, pa da se reaguje - očajna je Jasmina koja je hrabro odlučila da ispriča svoju priču novinarima.

Foto: Telegraf

Posle godina torture i straha koju je trpela, jer nije imala ničiju podršku da ostavi Igora, odlučila je da ga napusti pre četiri godine, a već dve godine su i sudski razvedeni.

- Neprestano šalje poruke našoj najstarijoj ćerci, uvredljive, ali ne preteće i nagovara ih da me napuste, jer sam od pre godinu dana u vezi sa muškarcem sa kojim sam pre deset dana dobila bebu. U četvrtak sam sa najstarijom ćerkom i bebom došla na kontrolu. Samo je upao u čekaonicu, gde je tada bila još jedna žena. Mirjana, naša ćerka je stala između nas, on je odgurnuo i udario me po vilici.

Pala sam na pod i tada su usledili ostali udarci. Ne znam koliko me je dugo udarao, ali se na kraju okrenuo i otišao. Ostala sam bukvalno bez svesti kada su ljudi koji su se odnekud pojavili počeli da me podižu - priseća se onoga što joj se desilo Jasmina.

Foto: Telegraf

Bivši muž joj je naneo teške telesne povrede, više naprsnuća na glavi i hematome po celom telu. Nakon dijagnostike u prokupačkoj bolnici, upućena je u niški Klinički centar, a kasnije puštena na kućno lečenje.

U Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju nam je rečeno da je do njih stigla samo prijava o nasilju iz Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ i da policija još uvek nije pronašla osumnjičenog niti ispitala oštećenu i ćerku Mirjanu koja je bila svedok.

Foto: Facebook/Jasmina Dabetić

U prokupačkoj policiji nisu hteli ništa da nam kažu sem da im se obratimo zahtevom, što smo i učinili. Do objavljivanja teksta, nismo dobili odgovor iz policije da li tragaju za osumnjičenim i zašto ranije nisu uzeli izjavu od žene i nisu reagovali na njene molbe da je zaštite.

Jasmina Dabetić tvrdi da je u četvrtak oko 21 sat zvao poznanik koji joj je rekao da je Igor traktorom došao u svoju rodnu kuću u selu gde su ranije živeli. Kako tvrdi, odmah je pozvala policiju i to im saopštila.

- Rekli su mi da je nemoguće da se vratio kući i kako mislim uopšte nisu ni proveravali. Zaista mislim da njega ovde u Prokuplju iz nekog razloga neko štiti, a moj razgovor sa novinarima je jedina svetla tačka koju sada vidim, jer nadležni ništa ne preduzimaju da zaštite mene i decu - očajna zbog onoga što joj se dešava kaže Jasmina.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo jako

    25. avgust 2017 | 19:52

    A zašto pet deteta sestro slatka sa takvim mužem?

  • stasa

    25. avgust 2017 | 19:49

    Jadna zena i jos jadnija zemlja u kojoj zivimo

  • Natalia

    25. avgust 2017 | 19:51

    Draga zeno sto si toliku decu radjala i kako si mogla ostavit jedno dete nasilniku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA